KAYSERİSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

KAYSERİSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

TEMSİLCİMİZ, 12.HAFTADA TRABZON’U KONUK EDECEK

Süper Lig’in 12.haftasında HES Kablo Kayserispor-Trabzonspor’u konuk edecek. Son üç haftadır iyi oyun ile dikkatleri üzerine çeken temsilcimiz, güzel oyunu Trabzon galibiyeti ile süslemek istiyor.

Süper Lig’de 12.hafta karşılaşmaları, 11-12-13-14 Aralık’ta oynanacak. 12.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Trabzonspor’u konuk edecek.

Samet Aybaba’nın teknik direktör olarak takımın başına geçmesinin ardından kendine gelen ve futbolu ile keyif veren Kayserispor, ligin 12.haftasında oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kulüp tesislerinde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma ile başlayan antrenman pas ve şut çalışması ile son buldu. Gol yollarındaki sıkıntıyı çözmek isteyen Teknik Direktör Samet Aybaba, forvet oyuncuları ile yakından ilgilendi ve yapmaları gerekenleri anlattı. Antrenman öncesi oyuncuları ile kısa bir toplantı yapan Aybaba, ‘Son üç haftada oynadığımız oyunu üzerine koyarak sürdürmemiz gerekiyor. Sizler oyununuzu gösterdiniz. Trabzonspor karşısında alacağımız galibiyet bizleri daha ileri götürecek. Bu başarabilecek gücümüz var’ dedi.

HES Kablo Kayserispor-Trabzonspor karşılaşması, 12 Aralık Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak