Kayserispor Galatasaray maçına hazır

Kayserispor Galatasaray maçına hazır

Karşılaşma cumartesi saat 19:00’da

Süper Lig’in 25.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Galatasaray’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig’de 25.hafta Altay-Çaykur Rizespor karşılaşması ile başladı. 25.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor ise Galatasaray’a konuk olacak.

Fenerbahçe ile oynanan kupa maçının ardından Kayseri’ye dönmeyen ve Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Kayserispor, Cuma günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamladı. Son antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Zaman zaman düşüş yaşasak da emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Fenerbahçe maçını istediğimizi alarak geride bıraktık. Galatasaray maçını da kazanalım” dedi. Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’de mücadele edeceği Galatasaray ile ligde 52. kez karşılaşacak. Geride kalan maçlarda İstanbul ekibinin 32’ye 4 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. 25.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 34.puanla 10.sırada yer alırken Galatasaray ise 28 puanla 13.sırada yer alıyor.

Galatasaray-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 12 Şubat Cumartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak. Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Sarper Barış Saka, İbrahim Bozbey ve Kerem Ersoy hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin  



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’