Kayserispor finali istiyor

Kayserispor finali istiyor

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Kadir has Stadı’nda ligi şampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor’u konuk edecek olan Yukatel Kayserispor’da hazırlılarını tamamlayan futbolcular maç saatini beklemeye başladı. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak.

Süper Lig’de şampiyonluk ipini göğüsleyen ve kupada da temsilcimiz Yukatel Kayserispor’la yarı final rövanş maçına çıkacak olan Trabzonspor, ilimize gelerek maç için kampa girdi. Rakibi karşısında 1-0’lık skorun rövanşını almak isteyen temsilcimiz Yukatel Kayserispor’da yöneticiler, Karadeniz temsilcisi yöneticilerle birlikte poz vererek aradaki dostluk ilişkilerinin boyutunu bir kez daha resmetmiş oldular.

Yarı finalde rövanşı almak isteyen temsilcimiz sarı-kırmızılılar da takım oyuncuları da hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladılar. Takım olarak sakatlıkların can sıktığı temsilcimizde daha önce kadro dışı bırakıldığı ifade eden Mustafa Pektemek’in Trabzon karşısında sahada olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Gol yollarında etkili isimlerden Gavranovic ve İlhan’ın yaşadıkları sakatlıkların büyük sorun olduğunu ifade eden teknik heyet, rakip karşısında farklı bir yapılanma ile sahada olmanın hesaplarını yapıyor. Bu maçta en çok kanat oyuncularına iş düşeceği ifade edilirken defans konusunda da Mert Çetin’in kadroda olamaması bu mevki içinde teknik heyetin işini zorlaştırıyor.

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı 10 Mayıs Salı günü Kadir Has Stadyumu’nda saat 20.30’da başlayacak.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’