KAYSERİSPOR, FENERBAHÇE’Yİ ÇALIŞIYOR

KAYSERİSPOR, FENERBAHÇE’Yİ ÇALIŞIYOR

SARI-KIRMZILI EKİP, TAKTİK AĞIRLIKLI ÇALIŞMA YAPTI

Süper Lig’in 12.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe’ye konuk olacak. Hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, taktik ağırlıklı çalışma yapıyor.

Süper Lig’de 12.hafta karşılaşmaları, 5-6-7 Kasım’da oynanacak. 12.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe’ye konuk olacak.

Yukatel Kayserispor, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını Perşembe günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 45 dakika sürdü. Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve düz koşu ile başlarken taktik ağırlıklı çalışma ile son buldu. Yoğun tempoya sahne olan antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Karagümrük maçında neler yapabileceğinizi gösterdiniz. Fenerbahçe karşılaşmasında bu karşılaşmanın üzerine çıkmanızı istiyorum. Sizlere olan güvenim tam. Sizlerde kendinize güvenim ve Fenerbahçe karşılaşmasını kazanalım” dedi. Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını Cuma günü yapacağı antrenman ile sürdürecek. 12.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 14 puanla 11.sırada yer alıyor. Fenerbahçe ise 19 puanla 7.sırada yer alıyor.

Fenerbahçe-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 7 Kasım Pazar günü Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak. Bu karşılaşma saat 19:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’