KAYSERİSPOR, FATİH KARAGÜMRÜK’E BİLENİYOR

KAYSERİSPOR, FATİH KARAGÜMRÜK’E BİLENİYOR

TEMSİLCİMİZ, ÜÇ PUAN ALARAK NEFES ALMAK İSTİYOR

Süper Lig’in 11.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmadan galip ayrılarak nefes almak istiyor.

Süper Lig’de 11.hafta heyecanı, 29-30-31 Ekim ve 1 Kasım’da yaşanacak. 11.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Fatih Karagümrük’ü konuk edecek.

Geride kalan üç haftada Trabzonspor, Alanyaspor ve Konyaspor’a mağlup olan Yukatel Kayserispor, mağlubiyet serisine Karagümrük karşılaşması ile son vermek istiyor. Temsilcimiz, hazırlıklarını Cuma günü yaptığı taktik antrenman ile devam etti. Yoğun tempoya sahne olan antrenmanda Teknik Direktör Hikmet Karaman, oyuncularını sık sık uyardı. Oyuncuları ile bire bir de görüşen Karaman, Karagümrük karşısında alınacak galibiyetin önemine dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını cumartesi günü yapacağı antrenman ile sonlandıracak. 11.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 11 puanla 15.sırada yer alıyor. Fatih Karagümrük ise 18 puanla 6.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Fatih Karagümrük karşılaşması, 31 Ekim Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmada, Burak Şeker, Ali Saygın Ögel ve Selahattin Altay hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak