KAYSERİSPOR, ERZURUMSPOR’A HAZIRLANIYOR

KAYSERİSPOR, ERZURUMSPOR’A HAZIRLANIYOR

ERZURUMSPOR-KAYSERİSPOR MAÇI, PAZAR GÜNÜ SAAT 13:30’DA

Süper Lig’in 24.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Erzurumspor’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Süper Lig’de 24.hafta karşılaşmaları, 6-7-8 Şubat’ta oynanacak. 24.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a konuk olacak.

Süper Lig’in 23.hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden ve sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılan HES Kablo Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından ara vermeden Erzurumspor maçının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz, hazırlıklarını Cuma günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör Dan Petrescu gözetiminde yapılan antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Pas ve şut çalışması ile başlayan antrenman taktik ağırlıklı çift kale maç ile son buldu. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını cumartesi günü sonlandıracak. Temsilcimizde kart cezalısı kaptan Sapunaru ve Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanan Pedro forma giyemeyecek.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, 7 Ocak Pazar günü Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmada, Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam ve Cem Satman hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’