KAYSERİSPOR, ERZURUM’A GİTTİ

KAYSERİSPOR, ERZURUM’A GİTTİ

ERZURUM-KAYSERİ MAÇI, PAZAR GÜNÜ SAAT 13:30’DA

Süper Lig’in 24.haftasında HES Kablo Kayserispor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a konuk olacak. Hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, karşılaşma için Erzurum’a gitti.

Süper Lig’de 24.hafta heyecanı, 6-7-8 Şubat’ta yaşanacak. 24.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a konuk olacak.

Alanyaspor karşılaşmasının ardından Erzurumspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan HES Kablo Kayserispor, cumartesi günü gerçekleştirdiği antrenman ile hazırlıklarını tamamladı ve Erzurum’a gitti. Erzurumspor karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor’da sakatlıkların devam eden Silviu Lung, Denis Alibec, Pedro Henrique, Ömer Uzun ve Anton Maglica  da sakatlığından ötürü forma giyemeyecek. Sarı kırmızılı takımda kadro dışı olan Manuel Fernandes, Harrison Manzala ve Wilfried Kanga, kırmızı kart cezalısı Cristian Sapunaru da Erzurumspor’a karşı forma giyemeyecek. 24.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 23 puanla 17.sırada yer alıyor. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 21 puanla 18.sırada yer alıyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, 7 Ocak Pazar günü Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmada, Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam ve Cem Satman hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı