KAYSERİSPOR, ERZURUM MAÇINA HAZIR

KAYSERİSPOR, ERZURUM MAÇINA HAZIR

GÖZBAŞI, “KAZANMAK İÇİN SAHADA OLACAĞIZ”

Süper Lig’in 3.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Erzurumspor’u konuk edecek. Mücadele öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Berna Gözbaşı, ‘Kazanmak için sahada olacağız’ dedi.

Süper Lig’de 3.hafta heyecanı başladı. 3.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u konuk edecek.

Hafta başından bu yana çalışmalarını sürdüren HES Kablo Kayserispor, çalışmalarını noktalandırdı ve maç saatini beklemeye başladı. HES Kablo Kayserispor-Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşılaşması, bugünKadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmada, Kaan Numanoğlu, Serkan Çimen ve Tevfik Özkoç hakem üçlüsü görev yapacak.

Erzurum karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Berna Gözbaşı, şöyle dedi:

“Bugün Erzurumspor’u konuk edeceğiz. Avrupa’da belirli oranda taraftar alınıyor. Bunun için serzenişte bulunduk. Kulüpler Birliği’nin de bir çağrısı oldu. Bizler de taraftarımızı özledik ve eksikliğini hissediyoruz. Taraftarımız stadyuma gelemiyor ama desteklerini esirgemesinler. Taraftarımız yaptığımız işlerin 2-3 yıllık olduğunu bilmelidir. Güzel günler göreceğiz, hep birlikte hareket etmeliyiz. Erzurum maçı için Pedro tam hazır değil ama hocamız karar verecek. Manzala sakat ve Daniel sakat bu sakatlıklara ilişkin duyularımızı da yapacağız. Ben inanıyorum ki, Erzurum karşılaşmasında elimizden gelenin fazlasını yaparak sahamız da kazanacağız.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı