KAYSERİSPOR DEVAMLILIK İSTİYOR!

KAYSERİSPOR DEVAMLILIK İSTİYOR!

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Beşiktaş ile Sivasspor karşılaşmalarında oyuncuların gösterdiği performans ile alınan galibiyetlerin devamlılığını istiyor.

Sahasında ağırladığı Sivasspor'u 6-2'lik skorla yenen Kayserispor'da moraller yerine geldi. Ligin 8. haftasında deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği maçına hazırlanan sarı-kırmızılılar, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından şut çalışması yaparak idmanını tamamladı.

 

Teknik Direktör Şota Arveladze, Sivasspor karşısında oynanan maçta taraftarların güzel goller seyrettiğini söyleyerek, “Alınan galibiyetten ötürü çok mutluyuz. Şimdi Gençlerbirliği maçına bakıyoruz. İnşallah bu maçta da deplasmandan puanlarla dönerek Galatasaray maçına moralli başlamak istiyoruz. Son iki maçtır takımın konsantresinin devamlılığı çok önemli. Bunu koruyarak yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.

 

ŞOTA ”TAKIMDA HERKES İYİ ÇALIŞIYOR”

 

Antrenmanda da oyuncuların çok iyi çalıştığını belirten tecrübeli çalıştırıcı ”Hazırlıkta da herkes iyi çalışıyor. Bütün oyunculardan çok memnunum. Oynamayan oyuncularda çok iyi çalışıyorlar. İlhan 6 haftadır oynamayan bir oyuncuydu. Son maçta oynattığımızda başarısını ve tecrübesini gördük. Onun için çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan takımın çalışmasını Kulüp Başkanı Recep Mamur, Genel Menajer Süleyman Hurma ve yöneticiler izledi. Çalışma sonrası Genel Menajer Süleyman Hurma, başarılı oyuncu Hasan Ali Kaldırım’ı çağırarak bir süre görüştü. 

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti