Kayserispor, Beşiktaş’ı bekliyor

Kayserispor, Beşiktaş’ı bekliyor

Ligde ve Kupada heyecan devam ediyor

Süper Lig’in 35.haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek Yukatel Kayserispor’da futbolcular günü dinlenerek geçirdiler. Sarı-kırmızlılar, Antalya karşısında ortaya konan futbolun morali ile Beşiktaş karşısında da iyi oyunla puan veya puanları almak istiyorlar.

Süper Lig’de ligin alt tarafında yer alan ve kurtulmak için son haftalarına giren takımların yaşadıkları tecrübeleri daha öncesinde acı bir şekilde gören Yukatel Kayserispor’da futbolcular Antalya deplasmanından alınan bir puanla bu stresi de noktalamış oldular.

Kadir Has Stadı’nda arefe günü saat 16.00’da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor’da futbolcular çalışmalarına Salı günü tesislerinde başlayacaklar. Günü dinlenerek geçiren futbolcuların oldukça moralli oldukları ifade edildi.

Rakibin karşısına mutlak 3 puan için çıkacaklarını hatırlatan Teknik Direktör Hikmet Karaman, verilen izinle futbolcuların dinlendiklerini, yoğun geçen temponun sonunda hala rahatlığa kavuşmak gibi bir durumlarının olmadığını belirterek, “Önümüzde lig maçları ve kupa maçları olacak. Şimdi ligde kaldık diye işi gevşetmemeliyiz. Unutulmamalıdır ki, bizim kupada da bir hedefimiz var. Bu hedefi gerçekleştirmek adına da sonuna kadar iş disiplininden kopmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

Haber: Mustafa Gürbüz 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’