Kayserispor, Beşiktaş Maçına Odaklandı

Kayserispor, Beşiktaş Maçına Odaklandı

Süper Lig’in 35.haftasında Yukatel Kayserispor, Beşiktaş’ı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Lig’de 35.hafta, Fenerbahçe-Gaziantep ve Giresunspor-Adana Demirspor karşılaşması ile başladı. 35.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor ise Beşiktaş’ı konuk edecek.

Hafta başında bu yana Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor’da hazırlıklar cumartesi günü yapılacak olan antrenman ile son bulacak. Sarı-kırmızılı ekip, Cuma gününü taktik ağırlıklı çalışma ile sonlandırdı. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Antrenman boyunca oyuncuları ile yakından ilgilenen Teknik Direktör Hikmet Karaman, Beşiktaş karşılaşmasında sahaya süreceği ilk 11’i de belirledi. Antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı da yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman ve kurmayları, Beşiktaş’ın eksik yönlerini anlattı. 35.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 43 puanla 14.sırada yer alırken Beşiktaş ise 51 puanla 7.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Beşiktaş karşılaşması, 1 Mayıs Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Erkan Özdamar, Samet Çiçek ve Ergin Gözütok hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’