KAYSERİSPOR, BERABERLİKTE ÇIĞIR AÇTI

KAYSERİSPOR, BERABERLİKTE ÇIĞIR AÇTI

HAMZA HAMZAOĞLU, “KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI"

Süper Lig’in 36.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor, Gençlerbirliği ile berabere kaldı ve berabere kalma durumuna yeni bir boyut getirdi. Maçın ardından konuşan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise ‘Kazanmamız gereken bir maçtı’ dedi.

Süper Lig, 36.hafta karşılaşmaları ile devam ediyor. Temsilcimiz HES Kablo Kayserispor, 36.hafta açılış maçında Gençlerbirliği’ni konuk etti. HES Kablo Kayserispor, ligin en güçsüz takımlarından olan Ankara ekibi ile 2-2 berabere kalarak hayal kırıklığı yarattı.

Kazanamama geleneğini sürdüren HES Kablo Kayserispor, aldığı sonuçlarla beraberliğe yeni bir boyut getirmiş oldu. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şöyle dedi: “Kazanmamız gereken bir maçtı. Haftalardır hep mücadele ediyoruz. Zaman zaman iyi oynadığımız oyun var. Kazanacak sonuç alamadığımız için üzgünüz. Öne geçtiğimiz 1-0'lık skoru koruyamadık. İkinci yarı yediğimiz goller ile moralimiz bozuldu ama oyuncular maçı bırakmadı. Yüklendik sağdan soldan ortalarla ama golü bulamadık. Eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız. Ligin sonuna kadar mücadele edeceğiz. Biz da başkaları için zor bir takımız, başkaları da bizim için zor bir takım. Beşiktaş maçı bizim için dikkatli olmamız gereken bir maç. Beşiktaş'ı da analiz edeceğiz ve ona göre planlarımızı yapacağız. En iyi sonuçla ayrılmaya çalışacağız.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı