KAYSERİSPOR AYNI TAS AYNI HAMAM!

KAYSERİSPOR AYNI TAS AYNI HAMAM!

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor Spor Toto Kupası 5.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Her iki takım içinde son derece rahat geçen müsabakanın galibi 1-0’lık skor ile konuk takım An

Spor Toto Kupası'nda temsilcimiz Kayserispor, sahasında Medical Park Antalyaspor'u konuk etti. Yaklaşık 100 kişilik taraftar grubunun izlediği müsabaka konuk ekibin 0-1 üstünlüğüyle sona erdi.

 

Maçın 11. dakikasında Hasan Ali Kaldırım'ın sol kanattan yaptığı ortaya topun gelişine vuran Ömer Şişmanoğlu'nun şutu az farkla auta çıktı. 28.dakikada Abdullah Durak ceza yayının önünde topla buluştu. Müsait pozisyondaki Pekarik'e verdi. Pekarik'in vuruşu sonrasında top Antalyaspor defansınca uzaklaştırıldı. 44. dakikada Ali Tandoğan soldan ortaladı. Rahat gelen topu kaleci Doğan Mehmet elinden kaçırdı. Topu önünde bulan Zitouni meşin yuvarlağı filelere yuvarlayarak durumu 1-0’a getirdi. İlk yarı konuk takım Antalyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

KAYSERİSPOR 0-1 M.PARK ANTALYASPOR

 

Maçın ikinci yarısının 62.dakikasında sağ kanattan çalımlarla ilerleyen Biseswar defansı delerek ceza yayından içeriye girdi. On sekizin içinde kendisini yere bırakan Biseswar'ın bu hareketi hakemi aldatmaya yönelik hareketten değerlendiren hakem sarı kartını gösterdi. 73.dakikada Zitouni'nin pasında topla sol kanatta buluşan Mehmet Eren'in şutu üstten farkla auta çıktı. 82.dakikada Abdullah Durak şık hareketlerle defansı geçti. Kale önünden vuruşunda top az farkla auta çıktı. 85.dakikada Abdullah Durak'ın başlattığı atakta top müsait pozisyondaki Biseswar'ın önünde kaldı. Biseswar kaleye vurmak yerine takım arkadaşı Babacar'a verdi. Babacar'ın vuruşu kalecide kalırken dönen topa sert vuran Khizanishvili sonucu getirmedi. 87. dakikada Biseswar serbest vuruşla ortaladı. Kale direğinin yanından kafa ile vuran Babacar'ın şutu yan ağlarda kaldı. İkinci yarıda gol sesi çıkmayınca karşılaşma konuk takım Antalyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Temsilcimiz Kayserispor bu mağlubiyet ile 6 puanda kalırken rakip Antalyaspor ise puanını 9’a yükseltti.

 

BAŞKAN YILDIZ “FORMALİTE MAÇLAR”

 

Maçın ardından konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Antalyaspor’a karşı şanslarının tutmadığını söyledi. Yıldız, “Bizim birçok atağımıza rağmen Antalyaspor bir kere geldi ve golü buldu. Bu maçlar formalite maçları olduğundan dolayı genç oyuncularla oynandı maç. Artık son maçtan sonra gelecek yılın planları yapılacak.” dedi

 

ŞOTA ”GENÇ OYUNCULAR İÇİN BU MAÇLAR ÖNEMLİ”

 

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze fazla stresi olmayan bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Genç oyuncularımızın alışması için özel maçlar önemli. Basit bir gol hatası yaptık. Pozisyonlar bulduk ama olmadı. Bu yılki şanssızlığımız yine bu maçta da vardı." dedi. Sarı-kırmızılı takım futbolcularından Kamil Ahmet Çörekçi, iyi bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, "Bu tip maçlar biz gençler için büyük şans. Bu maçta da Antalyaspor'un net pozisyonu yok sadece bizim hatamızdan golü yedik. Hatalarımızı telafi etmeye çalışacağız." şeklinde konuştu. Kayserispor'un genç oyuncularından Okay Yokuşlu ise maça iyi başlayan tarafın kendileri olduğunu söyleyerek, "Top hep bizde kaldı. Hatadan gol yedik ama olabilir. Hatamızı telafi edemedik." ifadelerini kullandı.

 

ÖZDİLEK ”KAZANMAK GÜZEL”

 

Basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, her iki takımın oyuncularının hem fiziksel hem zihinsel yorgunluk içerisinde olduğunu belirterek, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Özdilek, "Her iki takıma da en azından olumlu düşünceleri sahaya yansıtma adına oyun oynadığı için teşekkür ediyorum. Kazanmak güzel tabiî ki. Birinci olmak için mücadele edeceğiz. Her iki takımda da sakatlananın olmaması memnuniyet verici." diye konuştu. Antalyaspor oyuncularından Hüseyin Atalay mücadelesi yüksek bir maç olduğunu vurgulayarak, "Kazanmak bizim için önemliydi. Kupada iddiası olan bir takımız." dedi. Antalyaspor’da bir diğer oyuncu Murat Keser ise ilk yarıda istenilen oyunu oynayamadıklarının altını çizerek, ikinci yarıda da rakibin baskısı olduğunu söyledi. (spor servisi)

 



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti