KAYSERİSPOR ARTIK 3 PUAN ARIYOR!

KAYSERİSPOR ARTIK 3 PUAN ARIYOR!

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, ligde galibiyet aradıklarını ve Eskişehirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de 1 puanla 16. sırada bulunan Kayserispor, 5.hafta maçında kendi sahalarında oynayacakları Eskişehirspor mücadelesinde mutlak galibiyet hedefliyor. Ligde galibiyetlerinin bulunmadığını hatırlatan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, “Fazla söyleyeceğimiz bir şey yok. Galibiyeti arıyoruz. Son maçta kalecinin kırmızı kartı ve son gol ofsayttı. Kayserispor’un oyuncusu çok dikkatli olmak zorunda. 5-6 net pozisyonumuz var ama atamadık. Onları atmış olsak durum biraz değişik olurdu. 4 maç geçti ve bunlar geride kaldı. İleri bakmak gerekiyor. Rakibimiz Eskişehir. İyi bir takım, iyi oynayan bir takım. Kendi evimizde yenmek istiyoruz” dedi.

ŞOTA, “TAKIMI ÇİFT FORVET OYNATMAM”!

 

Takımda Eren ve Riveros’un hasta olduğunu söyleyen Şota, Zurab’ın kötü pası sonrasında kaleci Ertuğrul’un kırmızı kart gördüğü yönündeki ifadeyi ise, “Kötü pas olabilir, eğer kötü pas verdi diye düşünürsek 8 oyuncuyu değiştirmek lazım. Bunu Mourinho yaptı biz bu kadar zengin değiliz. Biz antrenmandaki performansa göre değerlendiriyoruz. Herkes şans bulabilir. Ben 3 sezondur buradayım. Fazla salata yapmayı sevmiyorum. 5 kişi al değiştir bunları fazla sevmiyorum. Futbolculara güvenmek lazım. Mesela Bobo ilk haftalarda iyi olmayabilirdi ama son maçta çok güzel oynadı. Diego’ya şans verildi o da iyi oynadı. Herkesin bir fikri olabilir ama sorumluluk sonuçta benim” diye konuştu.

Takımı çift forvet oynatmayı kesinlikle düşünmediğinin altını çizen Şota, “Çift forvet oynarken kanat oyuncuların orta saha olması lazım. Mehmet Topuz gibi bir oyuncunuz varsa kanatta çift forvet oynayabilirsiniz. Ama ben Kayserispor’u bu şekilde oynatmayı düşünmüyorum. Bu hatalı mı onu da ileriki zamanlarda göreceğiz” ifadelerini kullandı.

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’