KAYSERİSPOR, ANKARA’DA DA KAYBETTİ

KAYSERİSPOR, ANKARA’DA DA KAYBETTİ

GENÇLERBİRLİĞİ 3-2  KAYSERİSPOR

Süper Lig’in 15.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Karşılaşma Gençlerbirliği’nin 3-2’lik üstünlüğü ile son buldu.

Eryaman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun hakem üçlüsü görev yaptı.

31. dakikada organize gelişen Kayserispor atağında Emre Demir topu ceza sahasındaki Kanga’ya çıkardı. Bu oyuncunun topla buluşmasının ardından yaptığı düzgün vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skor 1-0 oldu. 39. dakikada Murat Yıldırım’ın ceza sahasına gönderdiği şık ara pasla buluşan Candias, skora dengeyi getiren golü attı ve skoru 1-1 oldu. 45+1’de Tusungama’nın sağ çizgiden yaptığı ortada ceza sahasında meşin yuvarlağa dokunan Emre Demir’in pozisyonunda kaleci Nordfeldt hata yapmadı. Ardından oluşan karambolde top Gençlerbirliği kalesine doğru giderken defans topu çizgiden uzaklaştırdı. Da Silva'nın çıkardığı pasta Campanharo'nun şutu üst direkten içeri doğru sekip oyun alanına döndü. İlk yarı, 1-1’lik eşitlikle son buldu.

55.dakikada Gençlerbirliği’nde Arda Kızıldağ, topu kendi ağlarına gönderiyor ve Kayserispor 2-1 öne geçti. 70.dakikada Gençlerbirliği takımı, Berat Özdemir ile eşitliği sağladı ve skor 2-2 oldu. 75.dakikada Kanga altıpas üzerinden şansını denedi, ancak top dışarı çıktı. 90.dakikada Oğuzhan Çapar, topu kendi ağlarına gönderdi ve Gençlerbirliği 3-2 öne geçti. Başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Gençlerbirliği’nin 3-2’lik mağlubiyeti ile son buldu.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak