KAYSERİSPOR, ANADOLU DERBİSİ’NE HAZIR

KAYSERİSPOR, ANADOLU DERBİSİ’NE HAZIR

KAYSERİ-SİVAS MAÇI, CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 16:00’DA

Kayserispor, Anadolu Derbisi’ne hazır. Sarı-kırmızılı ekip, Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig’de milli ara sona erdi. 5.hafta açılış karşılaşmasında Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü karşı karşıya gelecek. 5.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek.

Geride kalan haftada Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan HES Kablo Kayserispor, Cuma günü Bayram Bektaş gözetiminde yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamladı. Sivasspor karşılaşmasında sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Fernandes’in de oynaması bekliyor. Son antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yapan Teknik Direktör Bayram Bektaş, ‘Sivasspor maçını kazanmak için çalışmalar yaptık. Bu karşılaşmayı kesinlikle kazanmalıyız. Elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inanıyorum’ dedi. 5.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 6 puanla 10.sırada yer alıyor. Sivasspor ise 4 puanla 13.sırada yer alıyor.

HES Kablo Kayserispor-Demir Grup Sivasspor karşılaşması, 17 Ekim Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Halil Umut Meler, İsmail Şencan ve Samet Çiçek hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya