Kayserispor, Altay maçına hazır

Kayserispor, Altay maçına hazır

Karşılaşma pazar günü saat 16:00’da

Süper Lig’in 20.haftasında Yukatel Kayserispor-Altay’ı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig’de 2.yarı heyecanı başladı. 20.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Altay’ı konuk edecek. Karşılaşma Pazar günü saat 16:00’da başlayacak.

Pazartesi gününden bu yana Altay karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor, cumartesi günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sonlandırdı. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetiminde yapılan antrenman 1 saat sürdü. Oyuncuları ile kısa bir toplantı yapan Karaman, galibiyet sözü aldı. Öte yandan, Kayserispor’un yeni transferi Bertolacci, Altay maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden Mensah ve Kolovetsios da Altay maçında forma giyemeyecek. 20.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 24 puanla 13.sırada yer alırken, Altay ise 18 puanla 16.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Altay karşılaşması, 9 Ocak Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Çimen ve Cemil Tunç hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı