KAYSERİSPOR, ALANYA MAÇINA HAZIR

KAYSERİSPOR, ALANYA MAÇINA HAZIR

KAYSERİSPOR-ALANYA MAÇI, ÇARŞAMBA SAAT 16:00’DA

Süper Lig’in 23.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig’de 23.hafta heyecanı, Atakaş Hatayspor-Fenerbahçe karşılaşması ile başladı. 23.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor ise Alanyaspor’u konuk edecek.

Yeni teknik direktörü ve yenilenen kadrosu ile ligin ikinci yarısında fark yaratmak isteyen HES Kablo Kayserispor, ligin ikinci yarısında Kasımpaşa galibiyeti ile başlamıştı. Temsilcimiz, 23.haftada ise ligin güçlü ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek. Temsilcimiz, bu karşılaşmadan da 3 puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Kasımpaşa maçının ardından ara vermeden Alanya maçının hazırlıklarına başlayan Kayserispor, Salı günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamladı. 23.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 22 puanala 17.sırada yer alıyor. Aytemiz Alanyaspor ise 37 puanla 4.sırada yer alıyor.

HES Kablo Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor karşılaşması, 3 Şubat Çarşamba günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmada Atilla Karaoğlan, Özgür Ertem ve Gökhan Bilir hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı