Kayserispor Adana’ya Bileniyor

Kayserispor Adana’ya Bileniyor

Karaman, “Deplasmandan 3 Puanla Dönmek İstiyoruz”

Süper Lig’in 21.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Adana Demirspor’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, deplasmandan üç puan alarak ilimize dönmek istiyor.

Süper Lig’de 21.hafta, 14-15-16 Ocak’ta oynanacak. 21.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Adana Demirspor’a konuk olacak.

Geride kalan haftayı Altay galibiyeti ile tamamlayan ve moral depolayan Yukatel Kayserispor, 21.haftada oynayacağı Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarına yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetiminde yapılan antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Kayserispor, hazırlıklarını Çarşamba günü yapacağı antrenman ile sürdürecek.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kayserispor’un golcü ismi Mustafa Pektemek, şöyle dedi: “Altay karşısında güzel bir galibiyet aldık. Özelikle de Sivas maçının ardından anlam kazandı. Bu galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Adana maçı, ligdeki konumumuzu belirleyecek. Yukarı oynama hedefimiz var. Zor bir deplasman olacak. bizde son haftalarda güzel galibiyetler alıyoruz. Galibiyetleri devam ettirmek istiyoruz.”

Teknik Direktör Hikmet Karaman ise şunları kaydetti: “Önemli bir deplasmana gideceğiz. Çalışmalarımız devam ediyor. Sakat oyuncularımız tedavi altındalar. Altay maçında önemli bir üç puan aldık, oyuncularımı tebrik ediyorum. Bizi destekleyen tüm taraftarımızı tebrik ediyoruz. Çalışmak ve eksiklerimizi gidermek lazım. Bu yolda da hepimizin fedakar olması gerekiyor. Ligin daha başındayız. Sezon sonunda taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak