KAYSERİSPOR, 5 OYUNCU İLE YOLLARINI AYIRDI

KAYSERİSPOR, 5 OYUNCU İLE YOLLARINI AYIRDI

ÜCRETİNDE İNDİRİME GİDEN LOPEZ İSE KALDI

Süper Lig ekiplerinden HES Kablo Kayserispor, 5 oyuncu ile yollarını ayırırken Miguel Lopez’in ücretinde indirime gitmesi üzerine yeniden anlaşma sağlandı.

Süper Lig’de heyecan aralıksız bir şekilde devam ederken HES Kablo Kayserispor, yeni teknik direktörü ile takımı yeniden dizayn ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, 5 oyuncu ile yollarını ayırdı.

Hedefleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Kayserispor, kadrosuna Uğur Demirok, Ramazan Civelek, Karlo Muhar ve Anton Maglica'yı dahil etti. Temsilcimiz,  Manuel Fernandes, İlhan Depe, Muğdat Çelik, Harrizon Manzala ve Ömer Uzun’a da kulüp bulmasını tebliğ eden sarı kırmızılı kulüp, Portekizli defans oyuncusu Miguel Lopes ile ilgili de kararını verdi.

2 sezondur Kayserispor forması giyen 34 yaşındaki futbolcu sezon sonuna kadar kalacak. 31 Mayıs 2021 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Portekizli defans futbolcusunun, “Devre arası kulüp bulma telaşına girmek istemiyorum. Alacaklarımda indirime gidip kulüpte kalmak istiyorum” isteğine olumlu yanıt verildi. Kayserispor kulübü tarafından lisansı askıya alınmış olan Miguel Lopes, geçen sezon 26 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası maçında görev alırken bu sezon ise 13 Süper lig, 1 Türkiye Kupası maçında forma giydi.

Haber: Şevket Tekin



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev