Kayserispor 2 – 1 Alanyaspor

Kayserispor 2 – 1 Alanyaspor

Temsilcimiz 3.hazırlık maçına çıktı

Süper Lig’de yeni bir dönem yaşayacak olan Yukatel Kayserispor, sezon öncesi çalışmalarına hazırlık maçlarıyla devam ediyor. Temsilcimiz üçüncü hazırlık maçında kulüp tesislerinde Alanyaspor’la karşılaştı.

Sezon başında Erciyes’te kamp yapan ve buradaki çalışmalarından sonra kulüp tesislerinde çalışmalarına devam eden Yukatel Kayserispor’da futbolcular idmanlarına hazırlık karşılaşmalarıyla devam ediyorlar.

Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Yukatel Kayserispor, üçüncü hazırlık karşılaşmasında Alanyaspor’la karşılaştı. Daha öncede iki hazırlık maçı oynayan temsilcimiz ilk maçında Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde çalışmalarını yapan Gençlerbirliği ile Hazcılar Stadı’nda karşı karşıya gelmişti. Bu karşılaşmayı 1-0 galip kapatan temsilcimiz Yukatel Kayserispor, ikinci etap kamp çalışması için tesislerinde ligin yeni ekiplerinden Ankaragücü ile karşı karşıya gelmiş ve maç 2-2 beraberlikle sona ermişti. 

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, 3.hazırlık maçında ise Alanyaspor karşısında ekibini son bir kez daha görme fırsatı buldu. Alanyaspor karşılaşmasında oyuncularından istediği verimi aldığı belirtilirken, özellikle sezon öncesi akıllarda şüphe bırakmayacak şekilde tüm mevkilerde gereken tedbirlerin alınmaya başladığını gördüğü ifade edildi. Teknik adam Çağdaş Atan bu maçta bazı taktiksel varyasyonlarda denemiş oldu. 

Haber: Mustafa Gürbüz



Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi