KAYSERİSPOR, 27.HAFTAYI BAY GEÇECEK

KAYSERİSPOR, 27.HAFTAYI BAY GEÇECEK

TEMSİLCİMİZ, 25 PUANLA 16.SIRADA YER ALIYOR

Süper Lig’in 26.haftası geride kalırken HES Kablo Kayserispor, şimdiye kadar çıktığı 25 karşılaşmadan 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde etti. Temsilcimiz, topladığı 25 puanla 16.sırada yer alıyor.

Süper Lig’de 27.hafta karşılaşmaları, 26-27-28 Şubat’ta oynanacak. Temsilcimiz HES Kablo Kayserispor, ligin 27.haftasını maç oynamadan tamamlayacak. Temsilcimiz, 28.hafta karşılaşmasında Rizespor’u konuk edecek.

Sezona teknik direktör Bayram Bektaş ile başlayan ardından Samet Aybaba’yı getiren sarı-kırmızılı ekip, son olarak anlaştığı Rumen teknik adam Dan Petrescu ile yoluna devam ediyor. Devre arasında da takıma yeni oyuncuları dahil eden sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarıda çıktığı 5 karşılaşmadan 1 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Temsilcimiz, sezonun genelinde ise 25 karşılaşmada 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak 25 puan topladı ve puan tablosunda 16.sırada kendine yer buldu. Sarı-kırmzılı ekip, 28.haftada oynayacağı Çaykur Rizespor karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

HES Kablo Kayserispor- Çaykur Rizespor karşılaşması, 3 Mart Çarşamba günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Bu karşılaşma saat 19:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak