KAYSERİSPOR YOLA ÇIKTI

KAYSERİSPOR YOLA ÇIKTI

ÖNCE ADANA SONRA İZMİR GİDECEK

Süper Lig´in 19.hafta karşılaşmasında Göztepe´ye konuk olacak Kayserispor tesislerindeki hazırlıkları tamamladı. Kötü hava şartları nedeniyle Adana´ya geçen sarı-kırmızılılar, bugün akşam yapacağı son antrenmanın ardından Adana´dan havayolu ile İzmir´e gidecek.

Ligin ikinci yarısına Galatasaray mağlubiyeti ile başlayan Kayserispor, 19.hafta karşılaşmasında Göztepe´ye konuk olacak.

Galatasaray maçının ardından 1 günlük izne ayrılan Kayserispor, çarşamba günü yaptığı antrenmanla Göztepe maçının hazırlıklarına başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, ilimizdeki kötü hava şartları nedeniyle Kayseri´deki çalışmalarını tamamlayarak kara yolu ile Adana´ya gitti. Adana´da bugün yapılacak olan son idmanın ardından sarı-kırmızılı kafile akşam saatlerinde hava yolu ile İzmir´e geçecek. Temsilcimiz Göztepe maçını kazanarak, yeniden çıkış yakalamak istiyor. Kayserispor Teknik Direktörü Şumi, antrenmanlarda oyuncularına Göztepe maçına ilişkin sık sık uyarılarda bulunuyor ve mutlaka bu karşılaşmanın kazanılması gerektiğinin altını çiziyor. 19.hafta öncesinde Kayserispor, 30 puanla 6.sırada yer alıyor. Göztepe ise 30 puanla 7.sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısındaki karşılaşmayı, 1-0´lık skor ile Kayserispor kazanmıştı.

Kayserispor-Göztepe karşılaşması, yarın İzmir Bornova Stadyumu´nda oynanacak. Bu zorlu mücadele saat 16:00´da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu

Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor