KAYSERİSPOR YENİ ÇALIŞTIRICISINI ARIYOR!

KAYSERİSPOR YENİ ÇALIŞTIRICISINI ARIYOR!

SERGEN YALÇIN´IN İSTİFASI GÖRÜŞÜLDÜ ...

Süper Lig´de son haftalarda sıkıntılı günler yaşayan Kayserispor´da bir de teknik adam krizi yaşandı. Gençlerbirliği maçı sonrasında istifa kararı alan Sergen Yalçın ve ekibinin yerine yönetim, yeni çalıştırıcı arayışına başladı.
Kayserispor´da Teknik Direktör Sergen Yalçın göreve devam etmeyeceğini açıkladı. Spor Toto Süper Lig´in 28. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği´ne 2-1 yenilen Kayserispor´da Teknik Direktör Sergen Yalçın basın toplantısında radikal bir karar aldığını belirterek görevinden ekibiyle birlikte istifa ettiğini açıkladı. Son haftalarda sıkıntılı günler yaşayan Kayserispor´da bir sıkıntı da böylelikle teknik heyette oluştu.
Yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Sergen Yalçın, ?Yediğimiz goller çok basit bireysel hatalardan geldi. Haftalarca bireysel hataları anlattık. Ama çözemedik. Bu seviyede olmaması gereken hatalar. Ama olumlu anlamda da çok bir şey yapmadık. İnanılmaz düşüş içerisindeyiz. İstek, arzu, enerji tamamen dibe vurmuş durumda. Bazı şeyleri düzeltmek için çok çaba sarf ettik. Antrenman saatlerini, sistemini değiştirdik. Ama yine düzeltemedik. Futbolda bu kadar düşüş olmamalı. Bu çok enteresan. Düşüş bekliyordum ama bu kadar dibe vuracağımızı düşünmemiştim. Hem mental hem fizik olarak kopmaları şaşırtıcı. Yönetim Kurulu ile de görüştüm. Bazı şeyler çözülemedi. Bazı oyuncuların bizimle devam etmemesini istedim. Tabi bunlar olurken teknik heyet olarak biz de konsantrasyonumuzu kaybettik. Takımımızın konsantrasyonunu da koruyamadık. Bunun için Kayserispor´daki görevimden istifa ediyoruz. Kalan haftalarda bu takımın yeniden kendine gelmesi ve hedefine ulaşması adına bu kararı aldık? dedi.
SERGEN YALÇIN´IN İSTİFASI GÖRÜŞÜLDÜ
Sergen Yalçın´ın bu kararı almasından sonra yapılan ikna görüşmelerinden de olumlu bir sonuç çıkmadı ve yönetim ligin son haftalarında takımı yeniden yükselişe geçirecek bir teknik direktör arayışına başladı. Teknik adamında hafta içinde takımın başına geçmesi için adaylar arasından en güçlüsünün takımın başına geçeceği belirtildi.

HABER: Murat TURP



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı