KAYSERİSPOR UZATMALARDA

KAYSERİSPOR UZATMALARDA

ANKARAGÜCÜ 1-1 İ.M. KAYSERİSPOR

Süper Lig´in 2.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Ankaragücü´ne konuk oldu. Karşılaşma 90+3´üncü dakikada sarı-kırmızılıların attığı golle 1-1 berabere sona erdi ve taraflar 1 puana razı oldu.

Ankara Eryaman Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Ali Şansalan, İlker Takpak ve İbrahim Bozbey hakem üçlüsü görev yaptı.

Karşılaşma Ankaragücü´nün santrası ile başladı. 15. dakikada sağ kanattan hareketlenen Miguel Lopes son çizgiye inmeden ceza sahası içine etkili bir orta yaptı. Penaltı noktası üzerindeki Bernard Mensah´a bekletmeden yerden vuruşunu yaptı fakat MKE Ankaragücü savunması topu çizgiden çıkardı. 17. dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor, savunmada çıkarken yaptığı hatalı pas sonucu top taca çıktı. MKE Ankaragücü tacı hızlı kullanarak Kayserispor kalesinde tehlike oluşturdu. Taç atışında ceza sahasında topla buluşan Orgill rakiplerinden topu koruduktan sonra pasını Canteros´a verdi. Canteros´un çektiği şut auta çıktı. 20. dakikada MKE Ankaragücü, Kayserispor´un yarı sahasının sağ kanadından bir duran top kullandı. Ceza sahasında güzel bir kontrol yapan Moke topu ağlara gönderdi fakat gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Kayserispor´un santrası ile başladı. 53. dakikada Umut Bulut, ceza sahasının dışından sert bir şut çekti. Savunmaya çarpan top, kaleciyi kontrpiyede bıraktı ve MKE Ankaragücü kalecisi Korcan Çelikay´ın bakışları arasında kalenin sağ tarafından kornere çıktı. 58. dakikada Canteros´un uzak direğe ortasında topa iyi yükselen Orgill´in kafa vuruşunda top kaleci Lung´un müdahalesine rağmen ağlarla buluştu ve skor 1-0 oldu. 90+3. dakikada sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada ceza sahası içinde Umut Bulut, kafayla topu ağlara gönderdi ve skor 1-1 oldu. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı