KAYSERİSPOR TRANSFER DOYMUYOR

KAYSERİSPOR TRANSFER DOYMUYOR

DENİZ TÜRÜÇ İLE 3 YILLIĞINA ANLAŞTI

Kayserispor, Hollanda´nın Go Ahead Eagles takımından transfer ettiği Deniz Türüç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kadir Has Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza Töreninde, Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu da hazır buludu.

Kayserispor´da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, Hollanda´nın Go Ahead Eagles takımından transfer ettiği Deniz Türüç ile Kulüp tesislerinde 3 yıllık sözleşme imzaladı.

 ORTAKÖYLÜOĞLU ?TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR?

Kayserispor Tesisleri´nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kayserispor Kulübü Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, görmek istedikleri bir transferi gerçekleştirdiklerini söyledi. Ortaköylüoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü : ?Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de kadromuzda görmeyi istediğimiz bir transferi gerçekleştiriyoruz. Deniz Türüç 3 yıllığına Kayserispor ile sözleşme imzalıyor. Kendisine ve kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. Burada Deniz´i tebrik ediyorum. Transfer yapmak kolay olmuyor. Transfer sürecinde çok dik bir duruş sergiledi. Transferin ilk ve son dakikasına kadar kendisine başka teklifler de vardı. Çok cazip teklifler de oldu. bunlara biz de şahit olduk. Deniz transferin ilk dakikasında bizimle ne konuştuysa imzaya kadar bu doğrultuda devam etti. ?Ben Kayserispor´da oynamak istiyorum, Kayserispor´la anlaşmak istiyorum´ dedi. Bu transferin gerçekleşmesinde Deniz´in Kayserispor´da oynama isteği çok etkili oldu. Kendisine hayırlı olmasını temenni ediyorum?

TÜRÜÇ ? BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM?

Deniz Türüç ise şunları söyledi :  ?Buraya geldiğim için çok mutluyum. Kayserispor başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar benim için savaştı, başka kulüplerle de savaştı. Sonuçta gördüğünüz gibi buradayım. Burada olduğumdan memnunum. İnşallah iyi bir performans göstererek takım arkadaşlarıma yardım ederim? ifadelerini kullandı.

Beşiktaş´ın kendisine transfer teklif edilmesinin sorulması üzerine Türüç, ?Ben profesyonelim. Başkanımla görüştüğüm ilk günden beri bana çok iyi baktılar. O yüzden Kayserispor´u seçtim?

İmza töreninin ardından yeni transfer Türüç, isminin yazılı olduğu formayı giyerek basın mensuplarına poz verdi.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı