KAYSERİSPOR TESİSLERİNDE ÇALIŞIYOR

KAYSERİSPOR TESİSLERİNDE ÇALIŞIYOR

SEZON HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Hollanda kampını tamamladı ve 3 günlük iznin ardından ilimize döndü. Gerçekleştirilen antrenman öncesi Kulüp Başkanı Erol Bedir, kamp dönemini değerlendirdi ve soruları yanıtladı.

Spor Toto Süper Lig´de 2018-2019 sezonu, 10-11-12 ve 13 Ağustos´ta oynanacak olan müsabakalarla başlayacak. Sezonun ilk maçında Kayserispor-Antalyaspor´u konuk edecek.

Sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda çalışmalarını sürdüren Kayserispor, yurt dışı kamp süresini tamamladı ve ilimize döndü. Sarı-kırmızılı ekip, çarşamba günü Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde yaptığı antrenmanla sezon hazırlıklarına yeniden başladı.

Antrenman öncesi Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, kamp sürecini değerlendirdi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kamp döneminin oldukça verimli geçtiğini söyleyen Bedir, şunları kaydetti: ?Yaklaşık 1 aydır hem transfer çalışmaları hem de kamp çalışmaları devam ediyor. Bunları geride bıraktık ve takım Kayseri´de toplandı. İşin iyi yanı sakatlık ve sorun yaşamadan kamp dönemini tamamladık. Oyuncularımız enerji ve moral depoladı. İnşallah hazır bir şekilde maçlarımıza çıkacağız. Transferlere gelince, sayısal olarak 9-10 oyuncumuzu gönderdik. Bunların içerisinde kiralık olanlar ve performansında memnun olmadıklarımız vardı. Hocamızın da istediğini 6 transferi sonlandırdık. Aldığımız oyuncularla ilgili şüphe ve sıkıntı yok. İnşallah uyum sürecini çabuk atlatırlar, benim hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla da sıkıntı yok. Yolumuza iyi bir şekilde devam edeceğiz.?

 ?Var´ tanıtım toplantısına ilişkin soruları yanıtlayan Bedir, şöyle dedi: ?Bu toplantıdan önce çok önemli toplantılar yapıyorduk. Bakanlarımızla toplantılar yaptık. Salı günü Kulüpler Birliği toplantısını yaptık ve tüm sorunlar masaya yatırıldı. Sonrasında federasyon ile görüşmemiz oldu. Burada alınan kararları konuştuk. Daha sonrasında Spor Bakanımızın da katıldığı ?Var´ tanıtım toplantısına katıldık. ?Var´ ile birlikte yaşanan sıkıntılar ciddi şekilde masaya yatırıldı. Bu toplantıların meyvelerini önümüzdeki dönemlerde alacağız. Bu toplantılarda sorunları çözümü noktasında herkes hem fikir oldu. Kulüpler Birliği toplantılarına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç´un katılımı ile hava daha da güzel oldu. Çok samimi ve içten bir çalışma ortamımız var. ?Var´ da neyin doğru olduğu tartışılmayacak. ?Var´da kesin olarak yanlış olan durum tartışılacak. Nihai karar verici yine hakem olacak. Her konuda ?Var´ı isteyemeyeceğiz. Dört ana başlıkta olacak. İhraçlar, yanlış adam kartlar, penaltı ve ofsayt pozisyonlarına bakılacak. ?Var´ sistemine zamanla alışacağız ve çok faydalı bir sistem olacak. ?Var´ sisteminden umutluyuz. Neler olacağını bekleyeceğiz ve göreceğiz.?

Kucher ve Espinoza hakkında çıkan transferler haberlerine açıklık getiren Erol Bedir, şunları kaydetti: ?Bizim ve oyuncunun istediği gibi teklifler oluyor. Bazı oyunculara iyi teklifler oluyor, bundan da yapıyı bozmak istemiyoruz. Espinoza´ya geride kalan yıllardan beri ülkesinden teklif var. Bu teklifler bizi tatmin etmiyor. Transfer dönemini düşünerek, ?Onların izinlerini uzun tuttuk. Görüşün, bizi ve sizi tatmin eden tekliflere bakın oturur, konuşuruz´ dedik. Şuanda gelen futbolcular ilgili olarak da teklif olur, değerlendiririz.?

Bedir, sözlerini bugün yapılacak olan sezon açılış etkinliğine ilişkin açıklamalarda bulunarak tamamladı. Bedir, şöyle dedi: ?Geride kalan sezonda olduğu gibi güzel bir açılış hazırladık. Şehirle bütünleşmek adını bir moral faaliyeti hazırladık. Programımız,

Bugün 18:00´da başlayacak. Bu açılıştan önce yaşanan bir olay var. Terör olayı nedeniyle, aklımızda birkaç soru işareti oluştu. Konuyu taraftarımızla konuştuk, onlar bu konuda çok duyarlı. Taraftarımız, ?Kadir Has´ta toplanıp, teröre lanet edeceğiz´ dediler. Taraftarımız, alkışı hak edecek, bir tutum sergiledi. Acılı aileyi de aradım. Serkan, ?Bize bir şey yapamıyor ve çaresiz insanlara saldırıyorlar. Biz, bunların yaptığına karşılık susacak mıyız? Siz, devam edin. Eğer uygun görürseniz, bende geleceğim´ dedi. Ailemizi de açılışa davet edeceğiz. Ailemiz ile beraber gecede yer alacağız.?

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti