KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖR HAKAN KUTLU

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖR HAKAN KUTLU

?KÜME DÜŞME KORKUMUZ YOK?

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, takımın durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Kutlu, ?Bizim küme düşme gibi bir korkumuz yok? dedi.
Kayserispor´da sakat ve cezalı oyuncuların çok olması can sıksada, Teknik Direktör Hakan Kutlu, takımın geleceğine ilişkin umutlu açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçı sonrasında lige verilen aranın çok iyi olduğunu ve eksiklerini gidermek için çaba harcadıklarını ifade eden Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ?Milli maç arasında oyuncularım ile daha çok zaman geçirme, onları daha iyi analiz etme imkanı buldum. Antrenmanlarda oyuncularımın hırsla çalışması ve hedefe endesklenmesi beni memnun ediyor? dedi.
Teknik Direktör Hakan Kutlu, ?Göreve geldiğimiz ilk gün de söylemiştim. Kayserispor, 34 hafta sonrasında hedefine ulaşacak takım olacaktır. Oyuncu kalitemiz ve gücümüz bunu başaracak seviyede. Bizim kesinlikle küme düşme gibi bir korkumuz yok. Bunu da zaten önümüzdeki haftalarda kazanacağımız puanlar ile ispat etmiş olacağız. Takip edilmek güzel. Ama kusura bakmasınlar, hedeflerine ulaşamayacaklar. İlk olarak Rizespor maçını sonrasında da Antalyaspor maçını kazanarak bu hesaplarını boşa çıkaracağız. Kayserispor, Süper Lig´de mücadele vermeye devam edecektir? diye konuştu.
(SPOR SERVİSİ)



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı