KAYSERİSPOR TAM KADRO ÇALIŞTI

KAYSERİSPOR TAM KADRO ÇALIŞTI

ANTALYASPOR-KAYSERİSPOR KARŞILAŞMASI, CUMARTESİ GÜNÜ OYNANACAK ...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da, 26.haftada oynanacak olan Antalyaspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, milli takımlardan dönen oyuncular ile birlikte, Antalyaspor maçının hazırlıklarına tam kadro devam etti.
Spor Toto Süper Lig´de 26.hafta heyecanı, Akhisar Belediyespor-Başakşehir maçı ile başlayacak. Ligin 26.hafta karşılaşmasında Kayserispor, deplasmanda Antalyaspor´a konuk olacak.
Kayserispor, Antalyaspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. İdman core çalışmasıyla başladı. Dinamik ısınma, İnterval koşu, 5´e 2 top kapma, dar alan oyun ve son bölümde çift kale çalışmaları ile sona erdi. Antrenmana milli takımlardan dönen Güray Vural ve Deniz Türüç´te katıldı.
Antrenman öncesi futbolcuları ile kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Sergen Yalçın, futbolcularından Gaziantepspor mağlubiyetini unutmalarını istedi. Yalçın, sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Her takımda olduğu gibi bizimde kaybettiğimiz maçlar olacak. Bunu sorun haline getirmeyelim. Şimdi önümüzde Antalyaspor maçı var. Bu maça odaklanalım ve galibiyet alarak yeniden çıkışa geçelim.?
Antalyaspor-Kayserispor karşılaşması, 1 Nisan Cumartesi günü Antalya Stadyumu´nda oynanacak. Bu zorlu mücadele saat 19:00´da başlayacak.

Haber: Murat Turp



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı