KAYSERİSPOR ?SOW´ İLE BAŞLADI

KAYSERİSPOR ?SOW´ İLE BAŞLADI

KARABÜKSPOR İLE YOLLARINA AYIRAN SOW, KAYSERİSPOR İLE 1+1 YILLIĞINA ANLAŞTI

Kayserispor´da transfer harekâtı başladı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılar, Karabükspor ile yollarını ayıran Sow ile 1+1 yıllığına anlaştı. Kafkas´ın hedefinde eski öğrencileri bulunuyor.

PTT 1.Ligi şampiyon olarak tamamlayarak yeni sezonda Süper Lig´de boy gösterecek olan Kayserispor, transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik Direktör Tolunay Hakkı Kafkas ile sözleşme imzalayan Kayserispor, ilk transferini gerçekleştirdi.

KARABÜKSPOR İLE YOLLARINA AYIRAN SOW, KAYSERİSPOR İLE 1+1 YILLIĞINA ANLAŞTI

Geride kalan sezon Süper Lig´de başarısız olarak küme düşen Kardemir Karabükspor´da forma giyen orta saha oyuncusu ile anlaşmaya varıldı. Son 2 sezondur Karadeniz temsilcisinde forma giyen Mali uyruklu futbolcu, önümüzdeki sezon Kayserispor forması giyecek. Birkaç gün içinde ilimize gelecek olan Sow ile 1+1 yıllık sözleşme yapılacak.

Orta saha ve ön libero mevkilerinde forma giyen 1.85 cm boyundaki Sow, Karabükspor´da 2 sezonda 60 maça çıkarken 1 gol attı, 16 sarı kart 3 kırmızı kart gördü. 22 kez de Mali milli takımında forma giyen Sow daha öncede Fransa´nın Lens takımında oynuyordu.

 

Öte yandan sarı-kırmızılılar transferde geç kalmalarına rağmen bütçelerine uygun isimlerle tek tek görüşmek için futbolcuları ilimize davet ettiler. Kafkas´ın listesinde daha önce Kayserispor´da forma giyen iismlerin olması dikkatlerden kaçmıyor. Kafkas, Trabzonspor´da oynayan Sefa Yılmaz, İshak Doğan ve Karabüksporlu Larriys Mabiala ve Furkan Özçal´ı da, kadrosuna katmak için girişimlere başladı. 



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti