KAYSERİSPOR POTAYA GİRİYOR

KAYSERİSPOR POTAYA GİRİYOR

SARI-KIRMIZILI EKİP, ARD ARDA İKİ MAĞLUBİYET ALDI ...

Ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor´da kayıp sürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, ard arda ikinci mağlubiyetini aldı.
Sezona Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde başlayan Kayserispor´da ilk fatura Kutlu´ya kesilmiş ve yollar ayrılmıştı. Bu sürecin ardından yönetim kurulu da istifa etmişti. Yaşananların ardından yeni başkan Erol Bedir olurken, Teknik Direktörlük koltuğuna da Sergen Yalçın geçmişti.
Kayserispor, ligin ikinci yarısına 5-0´lık Başakşehir mağlubiyeti ile başlasa da, üst üste aldığı galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Özellikle Fenerbahçe´yi sahasında 4-1 ve Galatasaray´ı deplasmanda 2-1 yenilmesi uzun süre konuşulmuştu. Sarı-kırmızılı ekip için 25 ve 26.hafta maçları ise kabus oldu.
Kayserispor önce sahasından ligin dibine demir atan Gaziantepspor´a 4-3 yenilmesi, ardından da deplasmanda Antalyaspor´a 2-1 mağlup olması dikkatlerden kaçmadı. Gaziantep maçının ardından sorunları çözmeye çalışan Teknik Direktör Sergen Yalçın, milli arada da bu sorunları çözmemiş gibi görünüyor. Özellikle oyuncuların düşük performansı dikkatlerden kaçmıyor.
Öte yandan Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe´ye konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve İstanbul´a gidecek. Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşması, yarın Ülker Stadyumu´nda oynanacak.
Kupa da finale son adım atmak için çabalayacak olan Kayserispor´da ise Antalyaspor maçının hem yenilgisi hem de sakatlıları can sıktı. Puan kaybının yanı sıra bazı oyuncuların sakatlanması ve bazılarının cezalı olması teknik heyeti kara kara düşündürdü.

Haber: Murat TURP



Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer

Kayseri kulüpleri şampiyonaya damga vurdu