KAYSERİSPOR ORTA SAHAYA TAKVİYE YAPACAK

KAYSERİSPOR ORTA SAHAYA TAKVİYE YAPACAK

SAĞLAM, BİR OYUNCU DAHA İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, orta sahaya takviye yapacak. Sağlam, yönetimden orta alana 1 oyuncu daha istedi.

Transferin hızlı ekibi Kayserispor´da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Badji ile görüşmelerini sürdüren Kayserispor´da Ertuğrul Salam, yönetimden orta sahaya 1 oyuncu daha istedi.

Kayserispor sezona Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam transferi ile giriş yapmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, Sağlam´ın da onay verdiği 3 oyuncuyu transfer etti. Badji ile görüşmelerini sürdüren Kayserispor, Meleg ve Espinoza ile yollarını ayırdı. Bu gelişme üzerine Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, orta sahaya bir transfer daha yapılmasını istedi. Sarı-kırmızılı ekip yönetimin de, transfer için düğmeye basıldı. Sağlam´ın listesinde yer alan oyunculara yönelen sarı-kırmızılı ekip, görüşmelere başladı. Yurt dışında oyuncuların menajerleri ile görüşmeler yapan yöneticilerin bu hafta sonuna kadar bazı gelişmelerin müjdesini vermesi bekleniyor.

28 Haziran´da 2018-2019 sezonunun açılışını yapacak olan Kayserispor, kamp dönemi başlamadan transfer çalışmalarını sonlandıracak. Sarı-kırmızılı ekip, ilimizde toplanacak, ardından Erzurum´a gidecek ve son olarak yurt dışı kampı ile çalışmalarını sonlandıracak.

Haber: Şevket Tekin-Mustafa GÜRBÜZ



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu