KAYSERİSPOR MORALLİ BAŞLADI

KAYSERİSPOR MORALLİ BAŞLADI

KAYSERİSPOR 2-0 ANTALYASPOR

Süper Lig´de sezonun ilk hafta mücadelesinin kapanış maçında Kayserispor, sahasında Antalyaspor´u konuk etti. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Kayserispor, 90 dakika sonunda sahadan 2-0 galip ayrılarak sezona 3 puan ve moralli başladı.

Süper Lig´de yeni sezonun ilk hafta mücadeleleri tamamlanırken, haftanın kapanış maçında Kayserispor, Kadir Has Stadyumu´nda Antalyaspor´u konuk etti. İlk 45 dakika Kayserispor´un 1-0´lık üstünlüğü ile tamamlanırken, 90 dakika sonunda gülen taraf Kayserispor oldu ve 2-0´lık galibiyet ile sezona galibiyetle başladı.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya Kayserispor´un santrası ile başlandı. Kayserispor ilk atağını 6.dakikada gerçekleştirdi. Sağ taraftan Deniz Türüç´ün kullandığı kornerde ön direğe yaptığı ortada savunmasına yardıma gelen Souleymane Doukara uzaklaştırdı. 7.dakikada Kayserispor´da Deniz Türüç´ün sağ taraftan ceza sahası içine Umut Bulut´a yaptığı orta yüksek geldi ve topu kaleci Ruud Boffin rahatlıkla kontrol etti. 14.dakikada ise Kayserispor aradığı golü buldu. Bu dakikada Kayserispor´un son transferlerinden Tjaronn Chery, Silvestre Varela´nın derinlemesine yaptığı ortayı iyi takip etti ve sağ ayağının içi ile kaleye plasesini yaptı. Top ağlarla buluştu ve Kayserispor, Antalyaspor karşısında 1-0 öne geçti. Bu gol Kayserispor´un sezondaki ilk golü olurken, Chery´nin de Kayserispor forması ile ilk golü oldu. 22.dakikada Antalyaspor, Danilo Campos´un ara pasında defansın arkasına sarkan Nazim Sangare hızlı giden topu dar açıdan kaleye doğru orta şut karışımı bir vuruşla içeri çevirdi ve top direkten dönüp saha içine geri döndü. 23.dakikada Kayserispor Tjaronn Chery ile gole yaklaştı. Sol taraftan verkaçlarla çizgiye inen Sakıb Aytaç topu yerden ceza sahası içindeki Tjaronn Chery´e aktardı. Chery gelişine sol ayağıyla şutunu gerçekleştirdi ancak top farklı şekilde auta çıktı. 33.dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Rotman, kaleye şansını denedi, fakat top farklı bir biçimde auta gitti. 40.dakikada ise Antalyaspor´da Charles Fernando ikinci sarıdan doğan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Silvestre Varela ile girdiği mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek faul olarak değerlendirdi ve ikinci sarı kartını kullanarak Fernando´ya kırmızı kartını gösterdi. Antalyaspor ilk yarının son 5 dakikasında 10 kişi kaldı. İlk 45 dakikanın ardına 2 dakikalık uzatma süresi eklense de bu sürede başka gol olmadı ve Kayserispor ilk devreyi 1-0 önde kapatan taraf oldu.

Mücadelenin ikinci yarısına başlayan taraf Antalyaspor oldu. İkinci 45 dakikaya hızlı başlayan taraf Kayserispor oldu. Taraftarının da baskını arkasına alan sarı-kırmızılılar, Antalyaspor´a baskı kurmaya başladı. 48.dakikada Kayserispor tarafından kullanılan korner atışında top Antalyaspor kalecisinde kaldı. 51.dakikada sol kanattan yapılan ortada Chery penaltı noktasında topla buluştu ve tek vuruş ile pasını Umut Bulut´a verdi. Umut, kaleci Boffin´i geçemedi. 74.dakikada bu kez Kayserispor´da kaptan Umut Bulut sahneye çıktı. Deniz Türüç´ün sağ çaprazdan yaptığı yerden ortada Umut Bulut topu ağlarla buluşturmayı başardı ve Kayserispor sahasında 2-0 öne geçen takım oldu. Umut Bulut bu golle sezondaki ilk golüne de imza atmış oldu. 90 dakikalık oyun süresinin ardına 5 dakikalık uzatma evresi eklendi. Bu sürede de başka gol sesi çıkmayınca Kayserispor, konuk ettiği Antalyaspor´u 2-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu ve sezona moralli başladı.

Haber: Şevket Tekin

 

 



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu