KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİSPOR-ATİKER KONYASPOR MAÇI CUMARTESİ SAAT 16:00´DA

Spor Toto Süper Lig´in 6.hafta mücadelesinden Kayserispor-Atiker Konyaspor´u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Spor Toto Süper Lig´de 6.hafta, Erzurumspor-Ankaragücü ve Bursaspor-Başakşehir karşılaşmaları ile başladı. 6.hafta mücadelesinde Kayserispor ise Atiker Konyaspor´u konuk edecek.

Salı gününden bu yana Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, dün gerçekleştirdiği antrenman ile hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 45 dakika sürdü. Antrenman sonrası Sağlam, oyuncularından galibiyet sözü aldı. Sarı-kırmızılı ekip, 6.hafta öncesinde 8 puanla 6.sırada yer alıyor. Kayserispor´un Konyaspor karşısına çıkması beklenen muhtemel ilk on biri şu şekilde; Sılvıu Lung, Tıago Lopes, Rajko Rotman, Bilal Başacıkoğlu, Umut Bulut, Deniz Türüç, Chery, Sapunaru, Bernard Mensah, Kana Bıyık ve Atila Turan.

Kayserispor-Atiker Konyaspor karşılaşması, Cumatesi Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Saat 16:00´da başlayacak olan karşılaşmada, Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak