KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİSPOR-ANTALYASPOR MAÇI, ÇARŞAMBA SAAT 16:30´DA

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Antalyaspor´u konuk edecek olan Kayserispor, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

TFF Süper Lig´de ilk yarı maçları oynanan müsabakalarla sona ererken, futbolda heyecan Ziraat Türkiye Kupası maçları ile devam ediyor. Kayserispor, son 16 turu ilk maçında Antalyaspor´u konuk edecek.

Ligin 17.hafta karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor´a mağlup olan Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından ara vermeden Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, dün gerçekleştirdiği antrenmanla Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kayserispor´da Güray Vural, Asamoah Gyan, Berkan, Erkan Kaş, Lopez ve Varela dışında eksik bulunmuyor.

Hem Lig´de hem de kupada hedeflerinin olduğunu belirten Teknik Direktör Sumudica, Antalyaspor maçı öncesi takım oyuncuları ile son kez konuşarak ?Her iki dalda da hedeflerimiz var. Ligde ikinci devre bizi bekliyor. Taraftarımız ligde bizden çok şey bekliyor. Aynı şekilde kupa mücadelesinde de sonuna kadar savaşacağız. Antalyaspor maçı kulüp genelinde bazı kararların alınması için son basamak olacak. Tur da final oynamak istiyorum? diye konuştu.

Kayserispor-Antalyaspor karşılaşması, bugün Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Saat 16:30´da başlayacak olan karşılaşmada, Hüseyin Göçek, Erdem Bayık ve Candaş Elbil hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’