KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

TRABZONSPOR-KAYSERİSPOR MAÇI, CUMARTESİ SAAT 16:00´DA ...

Spor Toto Süper Lig´in 30.hafta karşılaşmasında Trabzonspor´a konuk olacak Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak Trabzon´a gitti ve maç saatini beklemeye başladı.
Yeni Teknik Direktörü Mesut Bakkal ile ilk olarak Alanyaspor karşısına çıkan ve karşılaşmadan 3-0´lık net bir sonuç ile galibiyetle ayrılan Kayserispor, 30.hafta karşılaşmasında Trabzonspor´a konuk olacak.
Hafta başından itibaren bu maçın hazırlıklarına başlayan Kayserispor, dün yaptığı ter antrenmanı ile hazırlıklarını tamamladı ve Trabzon´a gitti. Karşılaşma öncesi Kayserispor´da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşma öncesinde bir antrenmanda Şenol Güneş Spor Kompleksi´nde yapacak. Galibiyet parolası ile çalışmalarını sonlandıran Kayserispor, Trabzon´dan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor. Trabzonspor ise Avrupa Kupaları´na katılmak için bu karşılaşmadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor. Kardeş iki takımın karşılaşmasının sonucu ise spor otoriteleri tarafından hafta başından beri tartışılıyor. İkinci yarıda iyi bir ivme yaşayan ancak son haftalarda düşüş yaşayan bu iki takımın karşılaşması, bugün oynanacak.
Trabzonspor-Kayserispor karşılaşması, Şenol Güneş Spor Kompleksi´nde oynanacak. Saat 16:00´da başlayacak olan karşılaşmada, Alper Ulusoy, Volkan Narinç ve İlker Takpak hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Murat TURP



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’