KAYSERİSPOR LİSEDE

KAYSERİSPOR LİSEDE

BAŞKAN BEDİR´DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir ile yıldız oyunculardan Deniz Türüç ve Stephane Badji, 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri ile söyleşide buluştu. Okul bahçesine tezahüratlar içinde giren Kayserispor heyeti sonrasında okulun konferans salonunda öğrencilerle sohbet ettiler.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, yıldız oyuncular Deniz Türüç ve Stephane Badji ile birlikte 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi´nde öğrenciler ile buluştular.

Okul bahçesinde coşkulu bir karşılaşma ile konferans salonuna geçen Kayserispor Başkanı ve futbolcular, burada da öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

BAŞKAN BEDİR´DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Kayserispor Kulüp Başkanı Bedir, takımın gidişatıyla ilgili olarak, öğrencilere yaptığı konuşmada şunları söyledi; ?Çok ciddi başarılara imza atan, Türkiye Kupası´nı kazanan ve ligde güzel sonuçlar alan Kayserispor maalesef son 2-3 yıldır büyük sıkıntılar içerisine girdi. Bu sıkıntılar sadece Kayserispor ile ilgili değil, Türkiye!´deki süper lig kulüplerinin ve diğer kulüplerin ortak sıkıntılarıydı. Biz daha büyük şanssızlık yaşadık ve ligden düştük ve daha sonrada lige yeniden çıktıktan sonra bir türlü toparlayamadık. Daha sonra biz çalıştık, siz desteklediniz, oyuncularımızda gayret etti ve geçen yıl ligde kaldık. Ligde kalmakla kalmadık, yaptığımız transferler ve aldığımız tedbirlerle hem kulüpleşme anlamında hem de sportif anlamda bir daha o sıkıntıları görmemek adına sezona başladık. İlk devreyi 30 puan gibi çok ciddi puanla tamamladık. Ligde kalmayla ilgili bir sıkıntımız kalmadı. Artık yeni hedeflerin peşine koşmaya başladık. Şuanda ligin 5´inci sırasındayız. Türkiye Kupasını ilk 4 takımdan birisi alırsa Avrupa kupalarına 5´inci takımında katılma durumunu biliyorsunuz. Dolayısıyla bugün lig bitmiş olsa geçtiğimiz yıl bugünlerde küme düşmesi neredeyse kesinleşmiş olan Kayserispor, önümüzdeki sezon bizi Kayseri adıyla Avrupa´da temsil edecek.?

Bir öğrencinin Kayseri Erciyesspor ile ilgili sorduğu soruya Başkan Bedir, ?Tabi Erciyesspor´un içinde bulunduğu durum yürek yarası. Ben Erciyesspor´un da başkanlığını yaptım. Lige çıkmasında da büyük emeğimiz var. Maalesef bugün bu konuma geldi. Kulüplerin idare şeklini, yönetimini ve prensiplerini yapamazsanız bu maalesef olabiliyor. Ben şuanda Kayserispor´un başkanıyım. Gerçekten çokta büyük işlerimiz var. Keşke imkânım olsaydı da Erciyesspor´la ilgili de bir şeyler yapabilseydim ama bir koltuktaki iki karpuz, iki karpuzunda düşmesine sebep olabilir. Onun için üzülüyoruz ama yapacağımız da fazla bir şey yok? diye konuştu.

TÜRÜÇ ?OKUL ÇOK ÖNEMLİ?

Sarı-kırmızılı futbolculardan Türüç de, öğrencilere nasihatlerde bulunarak şunları söyledi;

?Buraya geldiğimiz için çok mutluyuz ve heyecanlıyız. Her zaman ve her yerde yaptığınız işin en iyisini yapmaya çalışın. Okul çok önemlidir. Geleceğiniz için en önemli şeylerden bir tanesi. Ben okudum, sizin yürüdüğünüz yollardan yürüdüm. Siz okulda başarılı olduktan sonra bizi destekleyin ve bizde sahada başarılı olursak hep beraber ne mutlu bize.?

BADJİ ?ÇOK MUTLUYUM?

Kayserisporlu bir diğer oyuncu Badji ise, öğrencilerle buluşmaktan dolayı son derece memnun olduğunu belirterek şöyle konuştu; ?Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu atmosferde çok heyecanlı oluyorum. İnsanların bizi takip edip destek vermesi gerçekten muhteşem bir şey. Arkamızda bir sürü insanın olduğunu görüyoruz ve buda bizi motivasyon olarak yükseltiyor. Başkanımızda bizim iyi ve kötü günümüzde her zaman yanımızda.?

Haber: Murat TURP ? Şevket TEKİN



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti