KAYSERİSPOR LİDERİ YENEMEDİ

KAYSERİSPOR LİDERİ YENEMEDİ

KAYSERİSPOR 0-1 T.KONYASPOR


Ziraat Türkiye Kupası 5.hafta maçında Kayserispor, sahasında lider Torku Konyaspor´u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanırken 90 dakika sonunda gülen taraf Konyaspor oldu ve sahadan 1-0 galip ayrılmayı başardı. Kayserispor ise 9 puan ve ikinci sırada kaldı.
Kadir Has Stadyumu´nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5.hafta müsabakasında Kayserispor grup lideri Torku Konyaspor´u konuk etti. İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşma sonunda Kayserispor, Torku Konyaspor´a 1-0 yenilerek grupta 9 puanda ve ikinci sırada kalan ekip oldu.
Karşılaşmaya Torku Konyaspor´un vuruşu ile başlandı. 1.dakikada Rijad Bajic ceza sahası içinde sağ çaprazdan şansını denedi ancak top arka direğin dibinden dışarı çıktı. 4.dakikada Kayserispor´da Berkan Emir sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortasını gerçekleştirdi ancak top hiçbir takım arkadaşına değmeden auta çıktı. 39.dakikada Marko Simic altı pas üzerinden topa sert vurdu ancak bu top kalenin üzerinden auta çıktı. 44.dakikada ise Kayserispor bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına çok yaklaştı. Kale ağzından Samba Sow tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmadı. Bu pozisyonun ardından ilk yarı tamamlandı ve taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle girdiler.
Karşılaşmanın ikinci yarısına Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. 49.dakikada ceza sahasının çaprazında kazanılan serbest vuruşu Torku Konyaspor adına Alban Meha kullandı ancak Kayserispor savunması bu topu uzaklaştırdı. 69.dakikada kullanılan serbest vuruş sonrasında ALİ ÇAMDALI, takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren isim oldu. 73.dakikada Oğulcan Çağlayan, rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden vuruşunu yaptı ancak top dışarı çıktı. 78.dakikada Oğulcan Çağlayan yine şansını denedi ancak top bu kez az farkla dışarı çıktı. 83.dakikada Kayserispor´da kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Kayacan Erdoğan geçti, ancak bu vuruştan sonuç alınamadı. 84.dakikada sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Ömer Bayram ceza sahasına ortasını yaptı, ancak savunma topu uzaklaştırdı. 88.dakikada Berkan Emir ceza sahasına ortasını yaptı, ancak savunma topu uzaklaştırdı. 90 dakikanın sonuna 4 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürede de başka gol sesi çıkmayınca Kayserispor, Torku Konyaspor´a 1-0 yenilen taraf oldu. Bu sonuç ile G Grup lideri Torku Konyaspor olurken, Kayserispor ikinci sırada kaldı.



Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı