KAYSERİSPOR, LİDERE BOYUN EĞDİ

KAYSERİSPOR, LİDERE BOYUN EĞDİ

M.BAŞAKŞEHİR 5-0 KAYSERİSPOR .

Spor Toto Süper Lig´in 17.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Medipol Başakşehir´e konuk oldu. Karşılaşma ev sahibi ekip Medipol Başakşehir´in 5-0´lık üstünlüğü ile son buldu.
Spor Giriş
İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada hakem Özgür Yankaya düdük çaldı. Kayserispor´da sakatlığı bulunan Larrys Mabiala ve ülkesinin milli takım kadrosunda bulunan Samba Sow ile Alain Traore bu zorlu mücadelede forma giyemedi.
Sesli Kesit
Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor´un vuruşu ile başladı. 18.dakikada, Kayserispor yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına Emre Belözoğlu geçti. Emre´nin penaltı noktası üzerine yaptığı ortasını savunma uzaklaştırdı. 24.dakikada, Medipol Başakşehir, Mehmet Batdal ile maçta 1-0 öne geçti. Sağ kanattan Uğur Uçar taç atışıyla topu ceza alanındaki Mehmet Batdal´a attı. Mehmet´de topu hemen arkasındaki Marcio Mossoro´ya indirdi. Mossora´da bekletmeden tekrar Mehmet Batdal´ı gördü. Altı pasın hemen sağ çaprazından Mehmet, sert bir şut çekti ve top ağlarla buluştu. 26.dakikada Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu´nun penaltı golüyle farkı 2´ye çıkarttı. 39.dakikada, orta alanda Umut Sönmez, rakibi Marcio Mossoro´ya arkadan yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, devre arasına 2-0 geride giren taraf oldu.
Sesli Kesit
İkinci yarı Medipol Başakşehir´in vuruşu ile başladı. 50.dakikada, sol kanattan gelişen atak da Edin Visca, ceza alanına girer girmez şutunu çekti. Kaleci Muammer Yıldırım´ın ilk hamlesi yetersiz kaldı ancak çizgi üzerinde Anıl Karaer topu uzaklaştırdı. 63.dakikada Medipol Başakşehir, Edin Visca´nın golüyle farkı 3´e çıkarttı. 81.dakikada Medipol Başakşehir, Miladin Stevanovic´in kendi kalesine attığı gol ile farkı 4´e çıkarttı. 88.dakikada Medipol Başakşehir, Cengiz Ünder ile maçta durumu 5-0´a getirdi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Medipol Başakşehir´in 5-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

haber: Mustafa GÜRBÜZ



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı