KAYSERİSPOR KULÜP BAŞKANI EROL BEDİR

KAYSERİSPOR KULÜP BAŞKANI EROL BEDİR

?GALATASARAY MAÇINI KAZANAN BİZ OLACAĞIZ? ...

Spor Toto Süper Lig´de 2017-2018 sezonu 11 Ağustos´ta oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak. Ligin ilk haftasında Kayserispor-Galatasaray´a konuk olacak. Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan başkan Erol Bedir, ?Galatasaray maçını kazanan biz olacağız´ dedi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Süper Lig´in ilk haftasında deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray´ın önemli transferler yapmasına rağmen hazır olmadığını savunarak, bunu avantaja çevirmek istediklerini söyledi.

Erol Bedir, yaptığı açıklamada, hem bu haftaki boşluğu değerlendirmek hem de takımın son halini görmek için TFF 3. Lig ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu ile hazırlık maçında karşı karşıya gelerek, Galatasaray müsabakasının son provasını yaptıklarını söyledi.

Transferlerin neredeyse tamamını ilk kampa yetiştirdiklerini, futbolcuların 40 gündür birlikte çalışma imkanı bulduğunu ve bunun sonucunu da Galatasaray maçında alacaklarını söyleyen Bedir, şöyle dedi: ?İlk maçı Galatasaray ile deplasmanda oynayacak olmamızı avantaj olarak görüyorum. Hangi şehre gitseniz deplasman, deplasmandır ancak motivasyonda zorluk çekmediğiniz, futbolcuya ekstra bir şey söylemeniz gerekmeyen maçlar İstanbul´da ´Üç büyükler´le oynanan karşılaşmalardır. Galatasaray da bunlardan biri. Galatasaray çok ciddi transferler yaptı, gündeme oturdu ama daha hazır olduklarını düşünmüyorum. Biz çok önceden transferleri tamamladık ve yaklaşık 40 gündür çalışıyoruz. Bu manada daha hazır olan bir takımın, daha pahalı bir ekiple mücadelesini izleyeceğiz. İsteyen, gücü yeten, terleyen maçı kazanacak ve kazananın biz olacağını düşünüyorum. Olmazsa da dünyanın sonu değil ama gerçekten gülerek oradan ayrılacağımızı hesap ediyorum.?

Haber: Şevket Tekin



34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu

Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır