KAYSERİSPOR KULÜP BAŞKANI

KAYSERİSPOR KULÜP BAŞKANI

EROL BEDİR´DEN AÇIKLAMA

Süper Lig´in 13.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Başakşehir´i konuk edecek. Müsabakaya ilişkin açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Erol Bedir, ?Başakşehir maçını kazanacağız ve hanemize 3 puan daha yazdıracağız´ dedi.

Süper Lig´de 13.hafta heyecanı, 24-25-26 ve 27 Kasım´da oynanacak olan müsabakalarla devam edecek. Kayserispor 13.hafta karşılaşmasında Medipol Başakşehir´i konuk edecek.

Kayserispor, dün itibariyle bu karşılaşmanın hazırlıklarına başlarken, müsabakaya ilişkin Kulüp Başkanı Erol Bedir, KayGrup Spor Müdürü Mustafa Gürbüz´e açıklamalarda bulundu.

?İLK HEDEFİMİZ MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI?

İlk hedefimiz Medipol Başakşehir maçı diyen Başkan Erol Bedir, şöyle dedi: ?Şuan ki asıl hedefimiz, Medipol Başakşehir maçıdır. Pazartesi günü akşam oynayacağız. Her ne kadar hafta içi olsa da akşam 20:00´da oynayacak olmamız bizim için bir avantaj. Bu karşılaşmada seyirci rekorunu da kıracağımıza inanıyorum. Kar yağışı ve soğuk hava etkisini inşallah maç günü yitirir. İlk hedefimizi Başakşehir maçından 3 puan alarak, puan hanemize yazdırmak. Lig başladı. Galip gelelim, puan alalım derdindeydik. Şuan ki konumumuza kadar geldik. Birinci yarı 25 puanı bulursak, devre arasında yeni bir takım planlar yapacağız. Hesabımız yukarı ile ilgili olacak. Ben inanıyorum, 25 puanın da üzerine çıkacağız. 5 maçın en önemli Başakşehir maçıdır. Son dönemlerin flaş takımı. Başakşehir´de elini kolunu sallayarak kazanacağı bir maça çıkmayacak. Bizde formdayız. 25-30 Bin taraftarımızın önünde güçlü bir Kayserispor bulacaklar. Şuan itibariyle cezalı ve sakat oyuncumuz yok. Bu karşılaşmayı kazanarak, yeni hedefler belirleriz.?

?BAŞAKŞEHİR MAÇI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLACAK?

Başakşehir maçının taraftar anlamında da renkli görüntülere sahne olacağını söyleyen Başkan Erol Bedir, sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Başakşehir maçı için bir açıklama yaptık. Bu karşılaşma için bir takım organizasyonlar yapacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Renkli bir akşam olacağına inanıyorum. Sadece taraftarımızın geleceği ve destekleyeceği bir şey değil, bununla alakalı görüşmelerimizi yaptık. O akşam için güzel bir şeyler yapmayı planlıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik ile görüştüm, maç gününde passolig kartı olan tüm taraftarımıza tramvay ücretsiz olacak. Başka çalışmalarımız da var, ama bunların açıklamak için henüz erken diye düşünüyorum.?

Haber: Mustafa Gürbüz



Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer