KAYSERİSPOR KOMBİNE SATIŞI İÇİN BASTIRIYOR

KAYSERİSPOR KOMBİNE SATIŞI İÇİN BASTIRIYOR

ORTAKÖYLÜOĞLU, ? KOMBİNE BİLET FİYATI 50 TÜRK LİRASI?

Kayserispor Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Derley ve Diego´nun imza töreni sonrası Kayserisporlu taraftarlara müjdeli bir haber verdi. Ortaköylüoğlu, ?Taraftarımız 1 yıllık kombine kart ile Doğu Alt Tribününe 50 Türk Lirası´na giriş yapabilecek? dedi.

Kayserispor Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, yeni transferler Derley ve Diego´nun imza töreni sonrası yaptığı açıklama ile taraftarlara kombine kart müjdesi verdi.

Taraftarımız 1 yıllık kombine kart ile Doğu Alt Tribününe 50 Türk Lirası´na giriş yapabilecek diyen Ortaköylüoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Yeni sezonun hem Kayserimize hem de taraftarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizim için çok önemli bir sezon çünkü Kayserispor,yeniden yapılanıyor. Taraftar desteğine en çok ihtiyacımızın olduğu bir sezon olacak. Kayserispor iyi transferler yapıyor ve yapmaya devam edecek. Bu sezonda, taraftarlarımızı stadımız da görmek istiyoruz. Maalesef geçen yıllar da istediğimiz seviyeye ulaşamadık. Yeni projeler hazırladık. Bunları da taraftarımızla paylaşmak istiyoruz. Kombine bilet fiyatları konusunda yeni bir düzenlememiz oldu. Stadımız da ilk olarak Doğu Alt Tribünü olarak adlandırdığımız alanı satışa çıkardık. Bu Tribünün fiyatını bir sezon boyuncu 50 Türk Lirası´na vereceğiz. Taraftarlarımızın Passolig vize yenileme ücretlerini de Kayserispor karşılayacak. Yine bu sezon Passolig kartı alan taraftarlarımızın Passolig ücretlerini kulübümüz karşılayacak. Olayı özetleyecek olursak, taraftarımız Doğu Alt Tribününe 1 yıl boyunca 50 Türk Lirası´na giriş yapabilecek. Bu bölüme olan ilgiye göre diğer Tribünlerin fiyatlarını da belirleyeceğiz.  Bu müjdeyi sizler aracılığı ile taraftarımıza vermiş olalım.?



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’