KAYSERİSPOR KAYBETMİYOR

KAYSERİSPOR KAYBETMİYOR

KAYSERİSPOR 2-1 GÖZTEPE

İstikbal Mobilya Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 22. hafta maçında sahasında Göztepe´yi konuk etti. İlk yarıyı 1-0 galip tamamlayan sarı-kırmızılı temsilcimiz son düdük ile birlikte sahadan 2-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Süper Lig´de sezonun 22.hafta mücadelesinde Kayserispor, taraftarı önünde Göztepe´yi konuk etti. İlk 45 dakikayı 1-0 galip tamamlayan Kayserispor, taraftarı önünde 2-1´lik skora ulaşarak 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşma sonunda ise takım oyuncuları ile taraftar dakikalarca galibiyet coşkusunu yaşadılar.

Kadir Has stadyumu2nda oynanan mücadelenin 7.dakikasında Chery´nin kullandığı serbest vuruşta kaleci Beto topu güçlükle kornere çeldi. 11. dakikada, Deniz´in hatalı pası ile sağ kanattan atağa kalkan Gassama´nın ortasında ceza sahası içinde müsait pozisyonda Castro topu iyi kontrol edemeyince, defans meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

14. dakikada Atila´nın sol kanattan hızlı geliştirdiği atakta topu ters bir pas ile sağ taraftaki Deniz ile buluşturdu. Deniz Türüç arka direğe iyi bir orta yaptı. Bu topa iyi yükselen Chery, düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve Kayserispor, Göztepe karşısında 1-0 öne geçti. 25. dakikada sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Atila şık hareketlerle ceza sahasına girdi. Ortaya çevirdiği topta Kravets´in vuruşunda top yine Atila´nın önünde kaldı ancak pozisyon için ofsayt bayrağı kalktı. İlk 45 dakika Kayserispor´un 1-0´lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda ise her iki takım arasında tam bir skor mücadelesi yaşandı. 53.dakikada sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Atila Turan´ın ortasında topla buluşan Kravets´in ceza alanı içerisi sol çaprazdan kaleye gönderdiği şutta, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. 68. dakikada hızlı paslarla rakip yarı alanına geçen Kayserispor´da Umut Bulut´un ceza alanı çizgisinin birkaç metre önünden kaleye gönderdiği sert şutta, kaleci Beto meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti. 84. dakikada Berkan Emir´in sağ kanttan kullandığı kornerde ön direkte topu kafasıyla uzaklaştırmak isteyen Deniz Türüç´ün ters vuruşunda, meşin yuvarlak sağ kale direği dibinden filelerle buluştu ve skora 1-1´lik denge geldi. 88. dakikada sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Levent Gülen´in ara pasında ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Chery pasını uygun pozisyonda bulunan Mensah´a çıkardı. Pası iyi değerlendiren Mensah, penaltı noktası üzerinde yaptığı tek vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve Kayserispor bir kez daha skor olarak öne geçerek 2-1´lik skoru yakaladı. Bu gol aynı zamanda karşıalşmanın da sonucunu tayin etti ve İstikbal Mobilya Kayserispor, sahadan 3 puan ile ayrılan taraf oldu.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak