KAYSERİSPOR İSTEDİ AMA OLMADI

KAYSERİSPOR İSTEDİ AMA OLMADI

İ.M.KAYSERİSPOR 1-1 AYTEMİZ ALANYASPOR

Spor Toto Süper Lig´in 30. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor, saha ve taraftarı önünde Aytemiz Alanyaspor´u konuk etti. Kadir Has Stadı´nda oynanan karşılaşma ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 tamamlandı.

Süper Lig´de sezonun son haftalarına girilirken, Kayserispor son haftalardaki puan kaybını Alanyaspor karşılaşmasında son vermek istedi. Geçtiğimiz iki haftayı puansız tamamlayan İstikbal Mobilya Kayserispor, Alanyaspor karşısında ise puan hesapları ile yer aldı.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Kayserispor oldu. Kayserispor, taraftarının da ilk dakikadan itibaren desteği arkasına alarak ataklarına başladı. Henüz dakikalar 9´ü gösterdiğinde Kayserispor´un ilk ciddi atağı geldi. Bu dakikada defansta Sackey´in hatalı pasında araya giren Hasan Hüseyin topu sol çaprazda Varela ile buluşturdu. Portekizli oyuncunun yerden sert şutu uzak direğe çarptıktan sonra ağlarla buluşturdu ve skor Kayserispor adına 1-0 oldu. 15. dakikada Villafanes´in kullandığı köşe vuruşunda Hasan Hüseyin´in kafasından seken top Papiss Cisse´nin önünde kaldı. Çabuk davranan Kana Bıyık´ın müdahalesi mutlak bir golü önledi. 23. dakikada gelişen konuk ekip atağında Nsacala´nın ortasına iyi yükselen Caulker düzgün bir kafa vuruşu ile Kaleci Lung´u mağlup etti ve skora 1-1´lik denge geldi. 45+2 dakikada defanstan dönen topu önünde bulan Atila Turan yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu, Haydar bu topu güçlükle kornere çeldi. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına Kayserispor daha istekli başladı. 60. dakikada Atila-Varela ikilisinin geliştirdiği atakta ceza sahasında topla buluşan Deniz´in sert vuruşu defanstan döndü. 77. dakikada defanstan aldığı topla ceza sahasına yaklaşan Kravets, sağ çaprazdan çok sert vurdu. Yerden gelen topu Haydar güçlükle kontrol etti. 83. dakikada ani gelişen ev sahibi takım atağında Varela´nın soldan ortasında Deniz müsait pozisyonda istediği gibi vuramayınca top Kaleci Haydar´da kaldı. Uzatma süresinde de başka gol sesi çıkmayınca mücadele 1-1´lik skor ile tamamlandı.

Bu skor ile İstikbal Mobilya Kayserispor puanını 37´ye çıkartırken, Aytemiz Alanyaspor ise 42 puana yükseldi. Kayserispor 31.hafta mücadelesinde ise 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00´de deplasmanda Trabzon´a konuk olacak.

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak