KAYSERİSPOR HİSAR´LA YENİŞEMEDİ! AKHİSAR 2-2 KAYSERİSPOR

KAYSERİSPOR HİSAR´LA YENİŞEMEDİ! AKHİSAR 2-2 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´de 33.haftada Kayserispor deplasmanda Akhisarspor ile karşılaştı. Ligden düşmesi kesinleşen Akhisar´la 2-2 berabere kalan Kayserispor puanını 41´e çıkartmış oldu.

Spor Toto Süper Lig´de 33.haftada Kayserispor deplasmanda Akhisarspor ile karşılaştı. Ligden düşmesi kesinleşen Akhisar´la 2-2 berabere kalan Kayserispor puanını 41´e çıkartmış oldu. 

Spor Toto Süper Lig´de Kayserispor deplasmanda karşılaştığı Akhisarspor´la 2-2 berabere kaldı. Ligden düşmesi geçen hafta kesinleşen Akhisar ve Kayserispor bu haftayı 1´er puanla kapattılar. Kayserispor aldığı bu beraberlikle puanını 41´e yükseltmiş oldu.

Karşılaşma İstikbal Mobilya Kayserisporlu futbolcuların santra vuruşu ile başladı. 15.dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Helder Barbosa geçti. Helder Barbosa´nın ortası kaleci Muammer Yıldırım´da kaldı. 23.dakikada Şamil Cinaz´ın ara pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda buluşan Tjaronn Chery, kaleci Fatih Öztürk´ten sıyrıldıktan sonra yerden şutunu çekti ancak bu şutu çizgi üzerinde Kadir Keleş kornere uzaklaştırmayı başardı. Karşılaşmanın ilk 30 dakikalık bölüm geride kalırken, İstikbal Mobilya Kayserispor´un topla oynama oranında %65´e %35 üstünlüğü vardı. 37.dakikada Akhisarspor´da Musa Nizam´ın uzun pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda buluşan Kadir Keleş, yerden pasını arka direkte bulunan Adrien Regattin´e verdi. Regattin´in gelişine çektiği şutta top İstikbal Mobilya Kayserispor ağları ile buluştu ve skor 1-0 oldu. 45.dakida sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Deniz Türüç geçti. Deniz Türüç´ün ortasını Akhisarspor savunması uzaklaştırdı. Bu atak sonrasında ilk yarı Akhisar´ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Kayserispor oyuncu değişikliği yaparak başladı. Hasan Hüseyin Acar´ın yerine oyuna Asamoah Gyan girdi. 52.dakikada sağ çaprazdan topla birlikte ceza sahası içerisine giren Serginho´nun altıpasın hemen dışından yerden çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıktı. 61.dakikada Sakıb Aytaç´ın yerden pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Artem Kravets´in çektiği şut kaleci Fatih Öztürk´ün sağından ağlarla buluştu. Bu golle Kayserispor 1-1 eşitliği yakalamış oldu. Karşılaşmanın 80.dakikasında bu sefer Elvis Manu orta alandan aldığı pasla ceza sahası içine kadar geldi ve vuruşunda topu ağlara göndererek skoru Akhisar lehine 2-1 yaptı.

90. dakikada savunmanın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazda buluşan Tjaronn Chery´nin çektiği şutu kaleci Fatih Öztürk kornere çelmeyi başardı. Korneri kullanan Kayserispor´da Kucher ceza sahası dışından sert şutunu çekti ve top Asamoah Gyan´a çarparak filelerle buluştu. Bu golle Kayserispor 2-2 beraberliği yakalayarak maçın skorunu da ilan etmiş oldu. 



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti