KAYSERİSPOR GÜNÜ İZİNLİ GEÇİRDİ

KAYSERİSPOR GÜNÜ İZİNLİ GEÇİRDİ

BEDİR ?ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADIK?

Kayserispor, 22.hafta karşılaşmasında Antalyaspor deplasmanı öncesinde takım oyuncularına 1 günlük izin verdi. Günü izinli geçiren sarı-kırmızılılar da Kulüp Başkanı Erol Bedir, ?Şehitlerimizi unutmadık? mesajı yayımladı.

Süper Lig´de 21.hafta karşılaşmaları geride kalırken, Kayserispor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına yarından itibaren başlayacak. Günü dinlenerek geçiren sarı-kırmızılı takımda tek eksik sarı kart cezalısı olan Lopes olarak belirlendi.

BEDİR ?ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADIK?

Antrenman ve hazırlıklar yarından itibaren başlayan olan Kayserispor´da Başkan Erol Bedir´de, Afrin´de devam eden Zeytin Dalı operasyonu için ?Şehitlerimizi unutmadık? mesajı yayımladı. Sivasspor maçı öncesi stat genelinde müzik çalınmadığını ve takım oyuncularının siyak kol bandı ile sahaya çıktığını söyleyen Başkan Bedir, ?Devam eden ve Afrin operasyonu kapsamında şehitlerimiz var. Şehitlerimizi unutmadık. Hafta sonu oynadığımız D.G. Sivasspor maçı öncesi saygı duruşunda bulunuldu ve her iki takımda kollarında siyah bantla maça çıktılar. Maç öncesi müzik çalınmadı ve Kadir Has Stadyumu sessizliğe büründü. Şehitlerimizin matemini tutuyoruz. Maçlar ve sezon haftaları gelip geçiyor, ancak yüreğimizdeki yaralar geçmiyor. İçimiz kan ağlıyor. Şehitlerimizin yasını tutuyoruz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz? mesajı yayımladı.

Haber: MURAT TURP



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev