KAYSERİSPOR GÖZÜNÜ AVRUPA´YA DİKTİ

KAYSERİSPOR GÖZÜNÜ AVRUPA´YA DİKTİ

BEDİR, ?ÖNEMLİ OLAN SEZON SONUNDA HEDEFİ TUTURMAK?

Kayserispor gözünü Avrupa´ya dikti. Kayserispor Kulüp Başkanı Bedir, ?Şu anda kaç puanla nerede olduğumuz önemli değil. Önemli olan koymuş olduğumuz hedefin yani Avrupa kupalarının sezon sonunda gerçekleşmesidir.?

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, sarı-kırmızılı takımın ligin ilk yarısında ortaya koyduğu performansı ikinci devrede tekrarlayarak Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini söyledi.

Bedir, yaptığı açıklamada, ligde kendilerine üçer maçlık hedefler belirlediklerini kaydederek, şöyle dedi: ?Hocamız ve oyuncularımızla sezon sonu için konuştuğumuz puan 55-56. Bu da beşincilik yani istatistiklere göre Avrupa kupaları için yeten bir rakam. Mesela sezon başında ilk 3 maçta 4 puan almıştık, ikinci devrenin ilk 3 maçında da 4 puan aldık. İkinci 3 maçta 7 puan almıştık bu 7´nin birini şimdi almış olduk, önümüzde Antalyaspor ve sahamızda Kasımpaşa maçları var. Eğer bunlardan galip gelirsek yine 3 maçlık hesabımızı tutturmuş oluruz. İnşallah adım adım gidiyoruz. Şu anda kaç puanla nerede olduğumuz önemli değil. Önemli olan koymuş olduğumuz hedefin yani Avrupa kupalarının sezon sonunda gerçekleşmesidir. Ligin boyu kısaldıkça bir golün, bir puanın bile çok avantajı var. Şu anda kimin kimi yeneceğini, nerede galip gelip nerede mağlup olacağını kestirmek mümkün değil. Ben oyuncularıma, teknik heyetime güveniyorum. Taraftarımızın da desteği ile önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında oluruz diye umut ediyorum.?

Haber: MUSTAFA GÜRBÜZ



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak