KAYSERİSPOR GERİLEME DÖNEMİNDE!

KAYSERİSPOR GERİLEME DÖNEMİNDE!

BURSASPOR 1-0 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 24.hafta açılış karşılaşmasında Kayserispor-Bursaspor´a konuk oldu. Mücadele 1-0 Bursaspor´un üstünlüğü ile son buldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu´nda saat 20:00 başlayan karşılaşmada, Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam ve Samet Çiçek hakem üçlüsü düdük çaldı. Mücadeleden Bursaspor 1-0 galip ayrıldı.

Karşılaşma Bursaspor´un santra vuruşu ile başladı. 16.dakikada sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Erkan Kaş ceza sahası içine ortasını yaptı, ancak bu topu ceza sahası içinde Titi kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı. 29.dakikada Umut Bulut, kaleci ile girdiği mücadelede ceza sahası içinde yerde kaldı ve hakemi aldatmaya yönelik olarak değerlendirilen bu pozisyonda sarı kart ile cezalandırıldı. 35.dakikada Umut Bulut´un kısa pasıyla topla buluşan Gonzalo Espinoza ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekti ancak bu top savunma oyuncularına çarpıp kornere gitti. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

BURSASPOR 1-0 KAYSERİSPOR

Karşılaşmanın ikinci yarısı Kayserispor´un santrası vuruşu ile başladı. 52.dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yaptı ancak bu top kaleci Silviu Lung´un kontrolünde kaldı. 56.dakikada Kayserispor ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Fernando Boldrin çıktı ve yerini William De Amorim´e bıraktı. 76.dakikada Bursaspor, Bogdan Stancu´nun golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Bursaspor ataklarını sıklaştırsa da, başka gol bulamadı ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Haber: MUSTAFA GÜRBÜZ



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak