KAYSERİSPOR, ELİ BOŞ DÖNDÜ

KAYSERİSPOR, ELİ BOŞ DÖNDÜ

BEŞİKTAŞ 2-0 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 32.hafta kapanış mücadelesinde Kayserispor-Beşiktaş´a konuk oldu. Mücadele Beşiktaş´ın 2-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Vodafone Park´ta oynanan karşılaşmada, Barış Şimşek, İsmail Şencan ve Mehmet Metin hakem üçlüsü görev yaptı.

Karşılaşma, Beşiktaş´ın santra vuruşu ile başladı. Mücadeleye etkili ataklarla başlayan taraf ev sahibi Beşiktaş oldu. 12.dakikada Ryan Babel´in sol kanattan ortasında Anderson Talisca, Oleksandr Kucher´e rağmen ceza alanı içinde kafa vuruşunu yaptı, ancak top kaleci Silviu Lung´da kaldı. 15.dakikada Beşiktaş savunmasının az adamla yakalandığı pozisyonda topla birlikte hareketlenen Deniz Türüç pasını Umut Bulut´a çıkartı, ancak kaleci Fabricio tehlikeyi zamanında sezdi ve Umut´un önünde ayaklarıyla topu uzaklaştırmayı başararak olası bir golü önledi. 31.dakikada Beşiktaş, Dusko Tosic´in golüyle maçta 1-0 öne geçti. 45.dakikada Beşiktaş, Adriano´nun golüyle farkı 2´ye çıkarttı. İlk yarı Beşiktaş´ın 2-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Mücadelenin ikinci yarısı Kayserispor´un vuruşu ile başladı. 60.dakikada Kayserispor´da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşti. Güray Vural, Stephane Badji´nin yerine oyuna dahil oldu. 61.dakikada Beşiktaş, Tosic´in kırmızı kart görmesi nedeniyle 10 kişi kaldı. Kayserispor bu dakikadan sonra oyunu kontrol altına alsa da, istediği golü bulamadı. 90.dakikada Kayserispor´da Umut Bulut, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Karşılaşma Beşiktaş´ın 2-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

33.hafta mücadelesinde Kayserispor-Teleset Mobilya Akhisarspor´u 14 Mayıs pazartesi günü saat 20.00´de konuk edecek. Beşiktaş ise Osmanlıspor´a konuk olacak.

HABER: ŞEVKET TEKİN



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak