KAYSERİSPOR DAĞILDI!

KAYSERİSPOR DAĞILDI!

ANTALYASPOR 2?1 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 22.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Antalyaspor´a konuk oldu. Karşılaşmada hiçbir varlık gösteremeyen Kayserispor, rakiplere puan dağıtmaya bu hafta da devam ederek Antalyaspor´a 2-1 mağlup oldu.

Kayserispor, Süper Lig´de puan dağıtmaya devam ediyor. Deplasmanda Antalyaspor´a konuk olan Kayserispor maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Antalya Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel ve Candaş Elbil hakem üçlüsü görev yaptı.

Karşılaşma Antalyaspor´un santrası ile başladı. 8.dakikada kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Atila Turan kaleye şutunu gönderdi. Kaleye giden bu topu uzak direkte kaleci Ferhat Kaplan kornere tokatladı. 19.dakikada sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Emre Güral ceza sahası içine ortasını yaptı. Arka direkte topa hareketlenen Souleymane Doukara topu düzeltip kaleye şutunu çekti ancak kaleci Silviu Lung iki hamlede bu topu kontrol etti. 35.dakikada

Hakan Özmert, Silvestre Varela´ya arkadan yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve ilk 0-0 sona erdi.

İkinci yarı Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. 57.dakikada Umut Bulut´un pasına hareketlenen Ryan Mendes ofsaytta kaldı. 60.dakikada Antalyaspor, Emre Güral´ın golüyle 1-0 öne geçti.  Kayserispor 80.dakikada Umut Bulut´un ayağından bulduğu golle skoru 1-1 yaptı. Antalyaspor, 80.dakikada Souleymane Doukara´nın golü ile skoru 2-1 yaptı. Karşılaşmanın sonuna 4 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu dakikadan sonra gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Antalyaspor´un 2-1´lik üstünlüğü ile son buldu.

Kayserispor sezonun ikinci yarısında kötü gidişatını Antalya´da da devam ettirdi ve rakibe 3 puanı hediye ederek bir anlamda ligin alt sıralarında yer alan Antalyaspor´a ?Cansuyu´ vermiş oldu.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak